hemma sätt att bli av med huvudlöss

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-03
När ett barn kommer hem med huvudlöss, vet de flesta föräldrar inte vad jag ska göra. Kommersiella löss rättsmedel innehåller starka kemikalier och lukta fruktansvärt. Vissa orsaka hudirritationer och vissa kan kräva flera program att fungera. Föräldrar kan använda ett antal andra behandlingar för att bli av med både löss och gnetter (unhatched ägg). Du kan hitta många av dem i köksskåp.

Majonnäs Smothers huvudlöss

Majonnäs fungerar bra som en naturlig lösning, och människor har använt det i åratal. Oljan och fettet rockar löss, stänga av deras små lufthål. Använd helfet majonnäs och helt mätta barnets huvud. Täck den med en duschmössa i minst fyra timmar eller över natten. Använd en nit kam för att ta bort döda löss och gnetter från håret och sedan schampo i håret flera gånger.

Suave Coconut Shampoo

inget botemedel mot huvudlöss finns. Men du kan förebygga och behandla den med hjälp av Suave Kokos schampo och balsam. Du hittar den i någon butik för ca $ 2,00. Den kokosolja och lukt i schampo stöter bort löss och gör dem hoppar av håret. Tvätta barns hår flera gånger i schampo, pälsen med balsam, och sedan använda en nit kam. Fortsätt att använda kokos schampo dagligen medan kamma igenom håret varje dag i minst en vecka.

Äppelcidervinäger och olivolja

Olivolja fungerar på ett liknande sätt som majonnäs genom att kväva de små parasiter, och sedan gör det lättare att kamma ut dem och ta bort gnetter. Blötlägg barnets hår i olivolja och slå in den under en dusch mössa och handduk i flera timmar. Applicera en äppelcidervinäger sköljning med hjälp av en tesked vinäger en kopp vatten. Kamma håret i sektioner med en nit kam och sedan schampo i håret . Upprepa varje vecka .

lök saft

Du kan göra lök saft av peeling och skära upp en lök i bitar och placera dem i en mixer tills mosade . Massera in i hårbotten och täck med en duschmössa och handduk i minst tre timmar . Var noga med att inte droppa löken i barnets ögon . Svavlet i löken dödar löss och gnetter . Kamma håret med en nit kam och sedan schampo i håret flera gånger

kammen är avgörande

Alla hem behandlingar kräver en nit kam : en metall eller rostfritt stål kam fungerar bättre än plast för . Att kamma löss och gnetter ur håret, placera en handduk kring axlarna. Dela håret i små avsnitt och börja kamma så nära hårbotten som möjligt. Dra kamma igenom försiktigt och sedan dränka kammen i en skål med varmt vatten varje gång och torka bort det. Ingen behandling fungerar utan detta steg.

Previous:nothing Next:hälsovård för barn i Ohio

Relaterade artiklar


 • träning för att förbättra hållningen
 • orsaker till ökad urinering på natten
 • information om cellandning
 • protokoll för perinatal genetisk rådgivning
 • Vilka frågor ska jag ställa en potentiell läkare ?
 • hur man beräknar DALY
 • vad gör linsen i ögat göra?
 • effekter av spädbarnsmassage
 • hur man trimma ner magen fett
 • ideal kroppsvikt för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com