hur man startar en hemtjänst hem i Michigan

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-12-05
I Michigan fanns det 4. 248 vuxna fosterhem hem med 32. 759 bäddar i 2003, enligt Medborgare för bättre vård-ett Michigan-baserade långtidsvården förespråkande grupp. Presidiet för barn och vuxna licensiering av Michigan Department of Health and Human Services bidrag licensieringen för hemtjänst anläggningar i staten. Det finns flera rutiner att följa när du startar en hemtjänst anläggning i Michigan

Du behöver:. .
Anteckningar och penna
Mjuk måttband.


1.
Kontakta Michigan Department of Human Services regler och föreskrifter för boende med stöd samhällen, finns online på Michigan. gov /afchfa. Hemtjänst anläggning ägare måste genomgå en säkerhetsprövning och lämna information om förvaltningen av hem, däribland planer för anställning korrekt licensierade personal, administration av läkemedel till patienter, och brandsäkerhet planer.
2.

Utarbeta en affärsplan för hemtjänst anläggning dag till dag verksamheten. Den framgångsrika driften av en hemtjänst anläggning kräver noggrann beredskapsplanering för hyra av legitimerade personal, de upphandlande av livsmedel leverantörer och vård av de boendes dagliga behov. En affärsplan prognoser budgetbehoven för anläggningen .
3 .
Formulär en juridisk person att administrera hemtjänst anläggning genom att registrera företaget med sekreteraren i staten Michigan . Äganderätten till hemmet kan komma i en av flera juridiska former , inklusive ett vinstdrivande bolag , en icke vinstdrivande organisation, ett aktiebolag bolag , eller ett partnerskap . Den enhet som skall följa Michigan föreskrifter för upprättande och underhåll av ett boende med stöd arrangemang .
4.
Hitta en lämplig egenskap för gruppbostaden. Michigan regler och föreskrifter för hemtjänst arrangemang ange minsta golvyta som krävs, baserat på det maximala antalet invånare. Tvättstuga, matservering och tillgång till telefon är också nödvändiga.
5.
Lämna in en ansökan licensieringen av Michigan Department of Human Services. En handledning för ansökningsprocessen finns online på institutionen webbplats michigan. gov /DHS. Alla ansökningshandlingar finns tillgängliga i elektroniskt format.


Previous:nothing Next:hur man använder en strumpa stöd

Relaterade artiklar


 • säkerhet alternativ för elektriska medicintekniska skotrar
 • husläkare praktiken kontra allmän praxis
 • bäckenbotten avslappningsövningar
 • Varför är rökning dåligt för barn?
 • faser av sörjande
 • utomhusaktiviteter för äldre
 • kul träningsprogram
 • instruktioner om hur du använder en quad sockerrör för promenader
 • vad är fosterpåverkan?
 • hur man gör riktiga caribbean ryktade kyckling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com