den bästa artrit handskar

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-09

Du behöver:
1 kopp polska aceton nageln
. Nagel borste.
Tvättlapp.
Liten skål.
Flytande handtvål.

artrit är en sjukdom som orsakar stelbenthet och värk i många leder, inklusive de för fingrar och händer. Artrit handskar är kända för att lindra att smärta och även hjälpa till med blodcirkulationen, vilket kan minska artrit. Vilka artrit handskar är bäst beror på mängden önskade av kompression, tyget passar för hudtyp och funktion-om fingerlösa eller full-finger handskar möta individens behov.

Fit och Komprimering

Den bästa artrit handskar passar bra. Det är viktigt att de passa väl för att ge kompression du behöver för smärtlindring. Mild kompression minskar stelhet och svullnad i händer, och värmer dem genom att öka blodcirkulationen.tätslutande handskar stimulera de små kapillärerna och vener i händer och fingrar, dilating dem. Detta medger syresatt blod och näringsämnen för att nå de drabbade områdena, vilket hjälper till att lindra smärta.Undvik one-size-fits-all handskar. De får inte vara för stor och rymlig, annars kommer de inte att ge kompression. Eftersom artrit handskar inte är slitna för korta perioder som vanliga handskar, men ofta för hela dagar, är det också viktigt att de inte för hårt så att orsaka obehag över tiden.

Tyg

Tyg valet är viktigt att finna den bästa artrit handskar. De bör vara tillverkade av slitstarkt material. Om inte, kan de göra dina händer varma. Även om vissa värme hjälper med smärtan kan handskar inte är tillverkade av tyg som andas bli svettig och obekväm.Thermoskin handskar behålla mycket av kroppens egen värme för att lindra smärta och samtidigt tillåta huden att andas. Dessa handskar kan bäras under långa perioder utan obehag.Välj handskar som är silkeslen och mjuk. Vissa handskar är gjorda av en blandning av högsta kvalitet bomull och bio-keramisk fiber som hjälper till att undvika hudirritation efter långvarig användning eller överhettning. Andra vävnader blanda syntetiska och naturliga element som lockar infraröda strålar och fokusera dem på lederna för att ge värme.

Funktion

Icke-tryckkraft artrit handskar finns tillgängliga. Dessa främja full användning av fingrar och tummar . Däremot ger de inte heller fördelarna med komprimering .För mer användning av fingrarna i kombination med fördelarna av komprimering , väljer halvvantar . Dessa ger dig möjlighet att lättare grepp och hålla saker under dagliga aktiviteter .Men om du vill bära artrit handskar under natten , full-finger handskar är bäst . En lösare allmän plats förhindrar hudirritationer och ger komfort under natten .

Previous:nothing Next:faktorer som begränsar användningen av skolhälsovården

Relaterade artiklar


 • idealvikt diagram för barn
 • melamin detektionsmetoder
 • håret system för män
 • hur man byter en lins i mina glasögon
 • hur man hyra en TENS-maskin på arbetskraft
 • vad är den vita yttersta skiktet på ögat?
 • information om barnonkologin & cytogenetik
 • protokoll för perinatal genetisk rådgivning
 • hur du gör din egen fett hudveck bromsok
 • överbelastning i en baby
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com