sovlägen för dåliga ryggar

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-01-18

Du behöver:
80-millimeter bultar
. 60-millimeter bultar.
Wrench.

Det finns inget som en dålig rygg att förhindra att du vilar bekvämt och få en god natts sömn. Du kanske vill införliva en del kudde rullar in din nattsömn rutin så att du inte finns försvårande din ryggvärk.

Madrassen

En gammal och hängiga madrass är inte bra för ryggen. Använda alltför många kuddar eller fel sorts kuddar, tillsammans med en dålig madrass, kommer att störa med att hålla din ryggrad i en neutral position, som är den mest fördelaktiga positionen att vara i. Din madrass ska vara fast.

On Your Side

Ligg på sidan, placera en kudde mellan knäna. Detta upprätthåller en neutral ryggrad position. Om du ligger på sidan och inte använder en kudde mellan benen en tendens är att dra ett knä högre upp än den andra. Denna asymmetriska position kan orsaka ryggvärk, konstaterar Spineuniverse. com.

På ryggen

När du sover på rygg eller din sida, med hjälp av kudde rullar hjälper till att upprätthålla och stödja den naturliga kurvor i nedre rygg och nacke. En cervikal rulle är en som stödjer nacken. Denna typ av rulle kudden placeras mellan axlarna och basen av huvudet. Detta stöder halsen kurvan och även gör att man kan hålla en neutral ryggrad position medan du sover.

Fosterställning

fosterställning är en god sömn ställning för dem med dåliga ryggar. När det i detta läge, linda ben och armar runt en kropp kudde och detta kommer att minska trycket på ischiasnerven. Om du är gravid, rekommenderas det att en kvinna ligga på hennes vänstra sida eftersom detta förbättrar cirkulationen.

Överväganden

Överväg att använda en rulle lumbala sova. Denna rulle är lång och tunn och den är knuten runt midjan. Att göra detta stöder lumbal bågen när en person ligger på hans sida eller på rygg. Rullen bör knytas till den nivå av den lilla bågen som är i ryggen.

Varning

Sova platt på rygg kanske inte är den bästa åtgärden om du har ett problem tillbaka eftersom den naturliga kurvan för din ryggrad är tvungen att plana ut. Men om detta är din önskade position, överväga att placera en liten, ihoprullad handduk under nacken, och detta bör förebygga smärta.

Previous:nothing Next:Hur neutraliserar citronsaft lukter?

Relaterade artiklar


 • Fördelarna med en vasektomi
 • hur wrap anklarna med ACE bandage
 • effekterna av tobak på fostret
 • hur man beräknar längd och vikt percentiler för pojkar
 • "Barn pratar inte med främlingar" aktiviteter
 • hur man beräknar min trimestern
 • Indiana välfärd program
 • gratis potträna tips för flickor
 • säkerhet telefon öronsnäckor
 • vad gör linsen i ögat göra?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com