spjälsäng för livet instruktioner

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-18
Ditt barns spjälsäng är en av de viktigaste möblerna i ditt hus. Bortsett från att hålla ditt barn medan han sover, kommer hans krubba också tjäna som sitt lilla hem i huset. Som förälder vill du se till att du ger de mest solida konstruktion och den bästa kvaliteten för ditt barns spjälsäng. Med Barnsäng 4 Life kan du ha kvalitet och hållbarhet i alla spjälsäng design som du vill. Om du precis köpt en spjälsäng under märket kan du installera den enkelt med hjälp av några enkla instruktioner.

Du behöver :
med 80 millimeter bultar
. På 60 millimeter bultar .
Wrench .


1 .
Fäst sängen bakre hörnstolpe ( RP ) till en av ändarna på din sida ramar ( SF ) med två 60-millimeters skruvar ( B60 ) . Bifoga ditt främre hörnet inlägget ( FP ) till den motsatta änden av din sida ramen med två skruvar kvar i samma storlek .
2 .
Upprepa steg 1 för att montera den andra sidan av din krubba , med ytterligare två 60-millimeters bultar fästa den motsatta bakre och den främre hörnstolpar med karmen.
3.
Placera din rygg ram (BF) direkt på golvet med sin design uppåt. Placera någon annan av dina sida ramar vinkelrätt mot ryggen ram, skärpa dem med två 80-millimeters muttrar.
4.
Upprepa Steg 2 för den motsatta sidan av din spjälsäng, utsläppande motsatt sidoramen vinkelrätt mot ryggen ramens andra sidan och dra åt dem med två 80-millimeters muttrar.
5.
Stand dina tre-sidig krubba upprätt medan du håller i och höjer dess rygg ram.
6.
Placera sängbotten våren (MS) till höger på golvet inne i spjälsängen. Få två små fjäderbult (B1) och infoga och omsätta dessa i din höjdjusterare (HA) av dina bakre hörnstolpe. Använd två små fjäderbult att bifoga din sängbotten vårens framsidan till din höjdreglagen på din främre hörnet inlägg. Dra åt bultarna med nyckel.
7.
Använd fyra 80-millimeter bultar för att fästa din framramen (FF) till din krubba front hörnstolpar som kommer att bifoga det till resten av spjälsäng. Låt den främre ramen sjunka till botten del av din hål innan full åtdragning dess bultar. Se till att dina inlägg inte håller över dina ramar. Dra åt bultarna och stänga grinden och se till att dina utlösande lås (TL) och din slutbleck (SP) är låsta ihop på rätt sätt.


Previous:nothing Next:sovlägen för dåliga ryggar

Relaterade artiklar


 • problem med Acuvue Oasys hydra klar
 • husläkare praktiken kontra allmän praxis
 • hemma sätt att bli av med huvudlöss
 • hur man köper en ceragem säng
 • hospicevård information
 • hur man beräknar ägglossning för en oregelbunden cykel
 • hur man tar emot en livlina ansökan
 • rökning och ungdom
 • vad är en slempropp?
 • mat att äta när man hostar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com