Medicaid regler skilsmässa

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-02-13

Du behöver:
spermiedödande kräm
. Applikatorn.

Medicaid är ett federalt sjukförsäkring alternativ för människor som inte kan betala medicinska räkningar eller de som inte har råd sjukförsäkring. Programmet skapades för att garantera omfattande täckning för alla medborgare. Behörighetskraven för Medicaid för barn hör en bedömning av ett barns ekonomiska och familjesituation. Medicaid inte specifikt nämna regler skilsmässa, utan är barnets rätt till stöd utifrån hans eller hennes ställning-inte föräldrarnas status.

personlig status

Medicaid anges flera kategorier för stödberättigande. Dessa kategorier ingår gravida kvinnor (singel, skild eller gift), barn och tonåringar, och människor som är äldre, blinda eller handikappade. Individer deklarerade medicinskt behövande kan också kvalificera sig. Frånskilda män eller kvinnor klassificeras som enda av US Department of Health och Human Services, styrande kontor Medicaid. Även om en person kan få en av dessa kategorier, är han eller hon garanterat inte Medicaid täckning utan en utvärdering av finansiella status.

finansiella status

För att avgöra rätten till frånskild, ensamstående eller gifta människor, måste det amerikanska Department of Health and Human Services utvärdera räkenskaperna för sökanden. Sökande måste lämna bevis på inkomst, tillgångar, finansiella truster och investeringar. Vid skilsmässa där egendom och tillgångar redan har fastställts, är sökanden bara skyldig att lämna sin egendom och tillgångar. Federal utvärderarna kommer att bestämma rätt till stöd utifrån de inkomster barnet får också, bland annat barnbidrag. Det amerikanska Department of Health and Human Services uppmuntrar personer med begränsad inkomst och resurser för att tillämpa, men täckningen är inte garanterad.

Civilstånd Överväganden

Civilstånd kan spela en betydande roll för Medicaid mottagare när finanserna bedöms. Till exempel, även om ett par har ett äktenskapsförord eller äktenskaplig kontrakt skydda finanser, är både inkomster och tillgångar från makar beaktas. Om en make ansöker om Medicaid täckning, US Department of Health and Human Services regler krävs att alla inkomster och tillgångar, inklusive de undantas från ett äktenskapsförord, skall utvärderas. Par med betydande kombinerad inkomster och tillgångar kan nekas tjänster. Under senare år har äldre par betraktas skilsmässa som ett alternativ för att få täckning och Medicaid Services.

Previous:nothing Next:hur man kan stoppa trötthet

Relaterade artiklar


 • yogaställningar för barn
 • Brandkåren program på brandvarnare
 • fitness tips för dagen
 • kemikalier i plast nappflaskor
 • utvecklingen av ett foster på 22 veckor
 • farorna med rökning tonåriga
 • hur man använder grädde fuktspärr
 • Hur man testar Accu-Chek fördel meter
 • skälen för induktion av förlossning
 • georgia synundersökning krav
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com