hur man kan bota genetiska sjukdomar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-27
Genetisk sjukdom orsakas av genetiska faktorer snarare än ett virus, sjukdom eller andra fysiska problem. Genetiska sjukdomar är inte smittsamma och är vanligtvis sällsynta störningar finns inom en allmän population. Genetiska sjukdomar sträcker sig från mutationer av genen för ärftlig av en sjukdom ärftlig sjukdom. Bota en genetisk sjukdom är aldrig lätt. I många fall ett botemedel är omöjligt eller ouppnåeligt med den teknik som finns
1
Studie sjukdomen. . . Genetiska sjukdomar överförs från en generation till nästa eller mutationer i gener. Ta reda på orsaken till problemet. Problem som Downs syndrom är en mutation i DNA-kromosomerna där det finns extra genetiskt material. Problem som sicklecellanemi orsakas av någonting som skrivits i arvsmassan. Veta sjukdom och orsaken är det första steget i att göra en bot.
2.
Undersöka potentialen botar på djur som möss. Möss har en liknande genuppsättning till människor. De är oftast djuret i valet för att bota studier. Flera kurer under de senaste decennierna har sina rötter i experiment på möss.
3.
Tänka kreativt. Kreativt tänkande har resulterat i en del överraskande resultat. Enligt vård 2 hemsida, använde en fransk version av hiv-viruset att behandla en man med ovanlig blodsjukdom betatalassemi, botemedlet verkar fungera. Det finns risker att tänka kreativt, men kreativa tänkare är de som slutligen hitta ett botemedel.
4.
Ansök genterapi. Genterapi introducerar motsatsen till problemet för att försöka lösa problemet. Vissa genetiska sjukdomar kan botas genom genterapi. Lägg gener till det organ som kommer att minimera eller avbryta den gen som orsakar sjukdomen, som att lägga en försvunnen gen. Det är ännu inte en säker botemedel för alla genetiska sjukdomar, men det är en potentiell botemedel.
5.
Utföra experiment. Använd aldrig "bota" på en människa tills den är fulländad och det finns tillräckligt med forskning för att bevisa resultaten. Experiment på människor som volontär. Volontärer måste känna till potentiella risker och ge sitt medgivande till experimentet. När människors och djurs undersökningen visar att posten alltid råda bot på problemet, är det uttalas ett botemedel.


Previous:nothing Next:michigan missbruk anläggningar för mammor

Relaterade artiklar


 • träning för att förbättra hållningen
 • utveckling funktionshinder & direktiven förväg
 • typer av primära läkare
 • top fylla luftfuktare
 • tidiga tecken på klimakteriet
 • sätt att förhindra cybermobbning
 • ryggmassage tekniker
 • hur man får mjuka kontaktlinser ur ögonen
 • Skillnaden mellan framsynta & närsynt
 • hur man återställer Clearblue bildskärmen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com