hur man kan stoppa trötthet

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-13
Att vara trött är det vanligaste klagomålet läkare höra i hela landet. Det är en paradox att med så många arbetsbesparande anordningar, metoder för transport och uppförande av kommunikation som sömn aids är den mest förskrivna läkemedel i världen. Ofta trötthet kommer till dem som verkar som om de är i bästa hälsa eller personer som uppger att de sover åtta eller 10 timmar per natt. Det finns sätt att erövra att dra känslan av att vara trött kan producera

Du behöver:.
Spermiedödande kräm.
Applikatorn.


1.
Försök att formulera en rutin som är förnuftigt och rimligt för din livsstil. Gör inte upprörande planer. Om tidigt på morgonen är svårt för dig, inte planerar att gå upp klockan 5:30 varje morgon. Gör går till sängs och komma ur sängen vid samma tidpunkt varje dag ett prioriterat område.
2.
Håll temperaturen i ditt sovrum bekvämt för dig. Om det betyder använder AC på vintern, använder den. Om du behöver en extra filt under sommaren använda en. Låt inte säsongen att diktera temperaturen på din sömn miljö. Om du kan sova bekvämt med fönstren öppna är det bättre , men det är viktigt att du känner dig bekväm .
3 .
sluta äta och dricka sex timmar före sänggåendet . Gör din stora dagliga måltid tidigare på dagen eller ens på eftermiddagen. Om du är mest hungrig på natten , hålla popcorn eller snacks som frukt att börja minska ut detta beteende .
4 .
använda avslappningstekniker såsom ett varmt bad , lyssna på lugn musik eller läsa innan du går till sängs . Undvik aktivitet som innebär stress på natten och det inkluderar att titta på TV-program om mord och förödelse . Använd din DVR att spela in och titta på vid ett annat tillfälle.
5.
Börjar utöva tidigare under dagen. Om du är stillasittande, gör bara 10 minuter om dagen att börja. Promenad runt kvarteret eller använda husen på din gata som en mätare. Föra en dagbok och skriv din träning rutin. Du kommer att må bättre, och övningarna tidigt på dagen kommer att lindra stress så att du kan sova lugnare och vara mindre trött.
6.
Eliminera koffein så mycket som möjligt. Om du är en kaffe missbrukare, börja med att begränsa koffein i timmar på förmiddagen. Gör det koffeinfritt efter det, men så småningom ersätta kaffe eller vanligt te med örtteer och koffeinfritt kaffe. Kom ihåg att läsk och choklad har koffein.
7.
Var uppmärksam på din vikt. Om du är överviktig, börja förändra sättet du äter för att hjälpa dig gå ner i vikt. Bära runt extra pounds är ansträngande. Om du är underviktig du inte har den energi du behöver för att göra ditt dagliga arbete. Tala med en dietist om hälsosamma sätt att få eller förlora vikt.
8.
Använd sängen för att sova på natten, och klipp ut tupplurar. Vill inte läsa eller se på TV i sängen. Gör din säng på morgonen, och inte unmake det förrän läggdags. Det är bäst att helt undvika sovrummet helt tills läggdags.
9.
Arbeta med din läkare eller annan behörig vårdgivare som kan hålla ett öga på dina framsteg i denna fråga och se till att det är inte ett symptom på någonting annat.

tips och varningar


 • Ibland träning fungerar för att väcka dig. Om så är fallet, motion på morgonen istället för på kvällen.
 • aldrig ta eller öka sömn medicin utan att diskutera detta med din läkare.


 • Previous:nothing Next:Hur man förbereder en IUI & chanser öka

  Relaterade artiklar


 • perlit säkerhet
 • hypermobilitet orsaker
 • typer av gas permeabla linser
 • hur man använder anbesol för en herpes blister
 • hur man kan förstå ADD och ADHD
 • Brandkåren program på brandvarnare
 • vad är en slempropp?
 • Vilka är fördelarna med hemvård?
 • preventivmedel och begrepp för familjeplanering
 • hem rättsmedel för att döda löss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com