saker att göra i väntan på bebis

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-02-26
Fyrtio veckor är en lång tid att vänta att träffa ditt barn, så det är förståeligt att du kan bli antsy när slutet är nära. . Om du befinner dig förbi din förfallodagen och fortfarande gravid, här är några idéer som kommer att hålla dig sysselsatt tills ditt barn bestämmer sig för att göra hans utseende.

Cook

baka kakor, brownies och bröd av banan och pumpa bröd . Bakverk kommer väl till pass när barnet anländer och du har besökare tittar in dagligen. Packa några att ta med till sjukhuset för din födelse partner och sjuksköterskor i tjänst också. Laga mat som kan frysas, dessa kommer till nytta i de första veckorna efter att du kommit hem med din nya lilla. Rätter som lasagne, kyckling potten paj, köttfärslimpa, och grytor frysa fint och kan dök in i ugnen för en snabb måltid även om du har ett gråtande barn på dina händer.

Gå på en date

Gör en datum med din man, mamma eller bästa vänner. Detta kan vara en av de sista gånger du får ut ur huset utan att ditt barn på länge. Ha en trevlig middag och njuta av vuxen konversation. Se en film som du har tänkt att titta på. Ta en sista minuten resa till spa och få en manikyr och pedikyr.

Shop

Plocka upp sista-minuten objekt som du kan behöva. Fylla på skafferiet artiklar, frys och blöjor. Inköp spädbarn smärtstillande, bindor, omvårdnad behåar och kuddar bröst. Plocka upp lite sköna pyjamas och en morgonrock för sjukhusvistelse. Vissa objekt som är bra att ha till hands efter arbetskraft för dig själv är avföring mjukgörare, is förpackningar och SITTBAD.

Clean

Tvätta och vika babykläder. Ifatt med vuxna tvätt. Damm och städa upp röran. Städa ur ditt skafferi och kylskåp. Rengör ditt hus från toppen till botten, det blir sista gången du får göra detta för en stund, plus att det kommer att kännas skönt att ta med barnet hem till ett rent hus

Gå på Baby-moon Ta en tur med din man och återkoppla. Du kommer att uppskatta limning efter det att barnet anländer. Detta kan också vara din sista chans att semester ensamma för en stund. Ha kul talar om dina förhoppningar och drömmar för barnet.

Pack

Packa era väskor för sjukhuset. Inkludera en kortlek om du har en lång arbetskraft. Pack mellanmål för din födelse partner. Ta Hard Candy, käke pinne, musik för arbetskraft och ett par tofflor för dig. Glöm inte din kamera, mobiltelefon laddare och en kommer hem outfit för barn.

Previous:nothing Next:problem med barns fötter

Relaterade artiklar


 • goda bakterier och barn
 • metoderna för barnets födelse
 • luftfuktare för barn
 • stol trapphiss alternativ
 • inkubator utveckling
 • Varför har vi ben i våra öron?
 • hur du ändrar ett fel på en dödsattest i Pittsburgh, Pennsylvania
 • fiskolja för huden
 • hur man beräknar förfallodagen baserat på ägglossning dag
 • hur man kan jämföra äldreboenden i ditt område
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com