streptokocker symtom

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-02-04

Du behöver:
Dricksvatten
. Luftfuktare enhet eller hela huset luftfuktare.
Luftfuktighet inomhus mätare.
Nasal skölj leveranser.
Fuktgivande nässpray.
Hudkräm.
Dusch filter.

Streptokocker är de bakterier som orsakar vad som brukar kallas STREP hals, en bakteriell infektion som präglas av smärta, rodnad och svullnad. Även om en halsont är alltid närvarande i STREP hals, bör ytterligare symptom uppstår inom tre dagar. Till skillnad från en vanlig halsont, måste STREP hals skall identifieras och behandlas i tid för att förhindra allvarliga komplikationer, såsom reumatisk feber eller njurinflammation, enligt MayoClinic. com.

Throat Symtom

Det mest talande symptomen på STREP hals förekommer i nacken och halsen. Förutom ont i halsen, körtlar, eller lymfkörtlar i halsen blir ömma och svullna, baserat på information från KidsHealth. Tonsiller rodna och svälla, och små vita fläckar eller pus streck kan visas på dem. Den svullnad och smärta i halsen kan göra det svårt att svälja vad som helst, inklusive vätskor, och andning kan hindras också.

Chef Symtom

Feber, en tillfällig ökning av kroppens normala temperatur som svar på en sjukdom eller infektion, normalt finns i en person med STREP hals, visar MedlinePlus. Människor lider av STREP hals kan också uppleva huvudvärk under hela sjukdomsförloppet.

Magsymptom

STREP hals kan orsaka symtom som påverkar bukhålan och matsmältningssystemet, men dessa symptom är vanligare hos barn. En person med halsfluss kan uppleva magkramper och aptitlöshet, vilket kan få honom att oavsiktligt hoppa över måltider, vilket resulterar i en brist på rätt kost. Illamående, en konstig känsla i magen och halsen, och kräkningar, rensa innehållet i magsäcken, är ytterligare symptom på halsfluss som förekommer i matsmältningssystemet, enligt MedicineNet. com.

allmänna symptom

frossa, känsla av kyla som orsakats av den snabba kontraktion och avslappning av muskler i kroppen, kan förekomma till följd av feber eller infektion som följer STREP hals, konstaterar MedlinePlus. En allmän känsla av obehag eller olust kan också förekomma som en bieffekt av infektionen.

Previous:nothing Next:hur ta hand om åldrande syskon i West Virginia i ditt hem

Relaterade artiklar


 • tekniker för minneshantering
 • säkra alternativ till teflon non-stick stekpannor
 • faktorer som ökar ämnesomsättningen
 • lista som innehåller bly
 • typer av snarkning
 • skelettet i foten
 • lära sig att använda kontaktlinser
 • hur man beräknar optimala hjärtrytm
 • skäl till överdriven gäspning
 • inkubator utveckling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com