temperaturen i ett barns rum under sommaren

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-02-19
Barn är särskilt känsliga för temperaturförändringar och ogynnsamma väderförhållanden. Under sommarmånaderna är det viktigt att aktivt skydda ditt barns hälsa genom att reglera temperaturen i sitt rum under dagen och natten

Sleep

För att ange en djup sömn, REM-sömn måste organet passera genom en rytmisk cykel. Ljus, ljud och temperatur kan avbryta den här processen. En mörk, tyst, svalt rum är främjar in REM-sömn. För ett barns rum, är den bästa temperaturen mellan 61 och 68 grader Fahrenheit. Beroende på din region kan sommaren orsaka temperaturer som överstiger detta intervall. Använd fläktar, luftkonditionering och andra kylsystem för att upprätthålla en hälsosam sömn miljö.

Play

Samtidigt som du bör uppmuntra utelek, bör ditt barns rum vara en trygg plats att hålla sig svala under dagen. Håll hennes rum en behaglig temperatur mellan 68 och 78 grader Fahrenheit. Använd fläktar och luftkonditionering för att reglera temperaturen på en varm dag. På en sval, våt eller blåsiga dag, ge kläder avsedda för lager, såsom linnen, tunna långärmade skjortor och tröjor, så att barnen kan styra sin egen temperatur. Även rummen är lediga, att öppna fönster som släpper frisk luft att cirkulera och balansera interna /externa temperatur.

Konsekvenser

Vid överhettning ditt barn kan uppleva värme kramper, smärtsamma muskelkramper. Medan smärtsamt, kan detta villkor lindras med vatten och resten. Om den inte behandlas, kan värme kramper utvecklas till värmeslag. Vanliga tecken på värmeslag innefattar svettningar, yrsel, illamående, huvudvärk och muskelkramper. Barnets hud kan visas missfärgad (rodnad eller blek) och känna sval eller klibbig. I likhet med värme kramper, inte konsumtion vanligen inte kräver läkarvård och kan behandlas med vila, mat, vätskor och en cool miljö. Värmeslag är den allvarligaste följden av att lämna värme sjukdom obehandlad. Under en stroke, kommer kroppstemperaturen stiger drastiskt, vilket resulterar i irreparabla hjärnskador. Det är potentiellt dödlig om kroppen temperaturen inte stabiliseras.

Previous:nothing Next:typer av lancetter

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera närminne att långtidsminnet
 • om permanent makeup ansikte
 • hur man förbereder, lagra och laga mat med förnödenheter mat
 • Vicks förångaren säkerhet
 • vad är cerebral aktivitet?
 • om vikande hårstreck hos tonåringar
 • järnhalt av bison jämfört med nötkött
 • kost och hälsa tips för cesearean mödrar efter förlossningen
 • stadier av klara ett dödsfall
 • Hur kan mögel växa i din frys ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com