typer av lancetter

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-02-19
Lansetter är kirurgiskt stål medicinska instrument skyddas i plast som främst används av personer som behöver få en liten mängd blod för medicinska tester, till exempel att få en blodsockernivå. Denna enhet genom att perforera huden på fingrarna eller andra delar av kroppen, och kan vara i form av en nål eller kniv. Lancetter varierar vanligtvis genom mätare, med högre mätare som orsakar minsta perforering, enligt Diabetes självförvaltning. På grund av den tunna bladet, bör en enda Lancet bara användas en gång och aldrig delas med andra människor.

Enkel Lancet

Den enkla Lancet var ursprungligen utformad för att återspegla en miniatyr version av lans medeltida riddare som under tornerspel händelser. Denna typ av lancett liknar en liten kniv med ett tveeggat blad i ett plasthölje. Det är ett kirurgiskt instrument som används för stick och få en liten mängd kapillärt blod för medicinska tester, noterar MedicineNet. Så enkelt lancetter är inte fjäderbelastade som sina motsvarigheter automatisk, använder en person dem att extrahera blod genom att ta bort plastskyddet från kniven och trycka den till henne finger, eller annan del av kroppen, tills den tränger in i huden.

Automatisk Lancet Device

En automatisk blodprovstagaren är ett rör består av en fjädrande Lancet som frigörs efter en person trycker på enheten för att hans hud och trycker på en knapp. Nålen idioter huden och in snabbt, för en snabb och relativt smärtfri metod för blod hämtning. Locken över handhållen röret kan variera att visa hur djupt det lansetten penetrerar huden. Denna typ av lancett krävs en person att rengöra och återställa den efter varje användning, uppger Diabetes Monitor.

Laser Lacet

En laser Lancet, även känd som en "lasette," är en batteridriven tabell som används för att samla blodprover. En patient platser fingret i ett särskilt utrymme på enheten och med en knapptryckning, starta lasern. Lasern lancett förångas ett litet område av huden, ungefär samma andel bort med en vanlig Lancet, som ger tillgång till patientens blod, visar BlueCross BlueShield i Alabama. Det finns ingen hud blåmärken när en patient använder denna typ av Lancet.

Previous:nothing Next:adrenal radiologi

Relaterade artiklar


 • klitoris infektioner
 • Tylenol för ett spädbarn
 • skäl för en ökning av PSA resultat
 • Hur man sköter om en inbäddad falsk tand
 • hur man kan släppa det förflutna, fokusera på nuet och inte stress om framtiden
 • typer av snarkning
 • Hur berätta om nits är döda efter en behandling
 • kan bristningar försvinna?
 • tre typer av bakterier till hjälp för människor
 • hur man vända den åldrande klockan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com