vision övningar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-02-21
Vision är en värdefull känsla. . Det utsätter oss för fara, låter oss se solnedgångar och är nödvändig om vi ska fortsätta med regelbundna aktiviteter som att köra bil. Även genetiska faktorer och olyckor freak kan vara utanför vår kontroll, det finns åtgärder en vanlig människa kan göra för att träna sin vision att vara sitt bästa. Likaså kan personer med vissa fysiska och även beteendemässiga förhållanden nytta av tekniker vision utbildning.

Bates Metod

Enligt Bates Association for Vision Education var Bates metod som utvecklats av DrWilliam Horatio Bates kring sekelskiftet 20-talet. Metoden bygger på idén att människor kommer att förbättra sina visioner genom att ändra vad det innebär att se. Istället för att se allt i en blick, Bates metod utövare uppmärksamma detaljer och ägna tid till att göra något annat än meditera över vad de ser. Några hävdvunna metoder finns för att stöd i detta mål. Dessa inkluderar svängande, gungande, palming och dagar färg.Swinging innebär ägna särskild uppmärksamhet åt varje föremål inom ett visst intervall. Vajande innebär att titta på ordet på ett sätt som gör att tittarna uppfattar sitt ständig rörelse. Palming kräver tittarna att hålla sina händer över ögonen och observera filtren sätt ljus genom sina fingrar. Slutligen, färg dagar kräver deltagarna att välja en färg och att medvetet leta efter den under hela dagen.Under det senaste århundradet har Bates metod förvärvat följande av både förespråkare och belackare. En studie från 2005 publicerad av American Institute Vision hävdar att även om vissa Bates tekniker kan ha värde, andra, som stirrade in i solen, kan vara skadligt. Utövare rekommenderas att använda sunt förnuft och att förvänta sig vissa möjliga förbättringar men inte mirakulösa resultat.

Se klart Metod

klart se Metod är en modern form av vision utbildning baseras delvis på Bates metod. Mycket populära i början av det 21-talet regerade en 2006 rättsfall som skaparna av se klart betala $ 200. 000,00 i ersättning till missnöjda kunder.Å andra sidan, en undersökning från 2005 av ett team av klinisk forskning yrkesverksamma hävdar att tydligt se bättre visionen om deltagarna i studien. Enligt studien, se klart Metod och liknande övningar kompletterar traditionell vård och är bra för det allmänna hälsotillståndet i ögonen. I undersökningen betonas att se klart inte är det "bota alla" påstod sig vara utan något bäst reserverat för kompletterande användning.

Vision terapi

Enligt optometrister Network, är Vision Therapy det formella begrepp som används för medicinsk behandling som integrerar icke-invasiv vision övningar med traditionell vård. Vision terapi är individuellt för att möta behoven hos varje enskild patient och sker i en läkarmottagning. Förutom att behandla människor med dålig syn och villkor som Lazy Eye, är vision terapi en form av neurologiska utbildning som påverkar hjärnan och har använts för att framgångsrikt behandla barn med symtom på störd uppmärksamhetsstörningar och inlärningssvårigheter.

Previous:nothing Next:vad diagnostiska tester blir mer kända för allmänheten?

Relaterade artiklar


 • hur man mäter effekterna av en kropp detox
 • vad är en trombocytaggregation studie?
 • hur du gör dina barn hålla bra hållning
 • håret system för män
 • hur du lagrar förband & bandage
 • orsaker till ökad urinering på natten
 • faktorer som påverkar normal kroppstemperatur
 • defibrillator specifikationer
 • övningar för att musklerna tonen tillbaka
 • det bästa minnet livsmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com