fördelarna med att kapsla in en krypgrund

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-03
Många människor med äldre hus som med ventilerade krypgrunden kan söka fördelarna med att kapsla in den här komponenten. Krypgrunden utsätts för väder och vind propagera röta, förfall, och mögel. Dessa områden lockar också en mängd skadedjur och gnagare. En inkapslingsanläggning system hjälper till att reglera fukt och från infiltration av skadedjur.

Inslag av inkapsling

Environmental Protection Agency (EPA) anger på sin webbplats att processen av inkapsling, som innebär ombyggnad eller villkora krypgrunden , ger bättre fukt kontroll. Fukt och luftfuktighet leder till mögel och andra ohälsosamma förhållanden. Själva processen och material som används för inkapsling varierar från entreprenör till entreprenör, men trots den grundläggande procedurer medför tätning alla öppningar i sidoväggarna, inklusive ventiler och dörrar som leder till det yttre. Detta hindrar penetration av utomhusluften. Sedan isolera väggarna för att minimera värmeöverföring från insidan samt utsidan av krypgrunden. Håll vatten ångor tränger in i utrymmet runt jorden genom att täta marken med en fuktspärr produkt. Anslut golvbrunn till en sump pump eller rutt den utomhus.

Air Exchange

Efter att eliminera de alla utomhusluften bort nästa uppgift återstående fukt och fukt från krypgrunden. Denna process, som kallas en luftväxling, använder ett mekaniskt ventilationssystem för att uppnå målet. En frånluftsfläkt kan ta bort luft från krypgrunden och ersätta den med konditionerad luft dras från vardagsrummet. Den andra metoden leder en liten volym luft från uppvärmning och luftkonditionering i krypgrunden.

Fördelar

En inkapslad krypgrunden tätningar av varm luft kommer in i rummet genom väggar ventiler och andra öppningar. Detta eliminerar kondens upp bygga orsakad av kallt vatten ångorna stiger från avslöjats marken. Dessutom håller det torrare konditionerad luft från att fly i det varma månaderna och varmare konditionerad luft under vintersäsongen. Villaägare kan även förverkliga en kostnadsbesparing på deras uppvärmning och kylning kostnader.

Bättre inomhusluft

Enligt EPA, skillnaden i lufttrycket mellan en krypgrund och bosatt levande krafter område föroreningar och luft i hemmet . Inkapsling bidra till att förbättra luftkvaliteten genom att eliminera penetration av rök och lukt. Dessa föroreningar finna sin väg in krypgrunden och in i bostaden. Förhindra vatten ångor och påföljande kondens minskar risken för mögel och mjöldagg, som kan leda till en rad olika hälsofrågor, inklusive astma.

Previous:nothing Next:kokosolja som ersättning för schampo

Relaterade artiklar


 • Hur du använder follistim & planerade samlag
 • genetisk testning förfaranden
 • spermabank lagar
 • hur man mäter en behå storlek
 • hur är GABA samband med håravfall?
 • aktiviteter för flickscouter mot rökning
 • florida barn säkerhet bilbarnstol lagar
 • fördelarna med hospicevård
 • idealvikt diagram för barn
 • etiska organdonation
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com