hur att behandla och förebygga karies naturligt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-22
Karies , eller håligheter , orsakas av en smittsam sjukdom som skadar tänderna och leder till smärta , infektion och tandlossning . Även svåra tandproblem bör behandlas av en tandläkare kan du minska förekomsten av hålrum och långsamma sönderfallet av tänder genom naturliga behandlingar i ditt eget hem . En mängd olika naturprodukter och naturläkemedel kosttillskott bidra till att minska dina resor till tandläkaren och skydda dina pärlvita tänder

Du behöver : .
4 oz
.  vatten.
4 oz.
 vodka.
12 droppar pepparmynta eterisk olja .
5 droppar myrra eterisk olja .
8-oz.
 tom plastflaska .
Tuggummi som innehåller xylitol .
Naturliga osötad yoghurt .
Grönt te .


1 .
Gör din egen dagliga munhygien för att förebygga och minska spridningen av hålrum . Koka vatten och vodka , lägger till 12 droppar pepparmynta eterisk olja och 5 droppar myrra eterisk olja när vätskan har svalnat . Den vodka dödar cavity-orsakar bakterier och bakterier medan myrra skyddar tandköttet .
2 .
tugga tuggummi som innehåller xylitol , en naturligt förekommande sötningsmedel som inte påverkar insulinnivåer hos diabetiker . Xylitol , som nu finns i många olika gemensamma tuggummi märken , aktivt reparationer hålrum och förhindra framtida karies . Alltid se över brand label för andra socker tillsatser som kan skada tänderna .
3 .
Ät naturligt osötad yoghurt varje dag . Yoghurt har naturliga svampdödande och antibakteriella egenskaper som kan befria munnen av skadliga jäst , bakterier och bakterier som orsakar karies . Det är också rika på kalcium som kroppen behöver för starka tänder och tandkött.
4 .
Håll dig borta från sockerhaltiga livsmedel , särskilt rotskott och hårt godis som finns kvar i munnen under en längre tid . Om du inte hänge sig åt, borste och tandtråd tänderna och använda munvatten så snart som möjligt därefter för att förebygga karies och tandlossning .
5 .
drick minst ett glas grönt te dagligen för att förhindra hålrum . Grönt te är naturligtvis inte enbart på hög hos friska vitaminer och mineraler , det kan sänka kolesterol , främja immunförsvaret , minskar risken för cancer och att förebygga och behandla karies . Studier har visat att dricka grönt te minskar kraftigt pesten bildning , vilket leder till hål i tänderna och tandköttsproblem.


Previous:nothing Next:hur man använder en tandpetare

Relaterade artiklar


 • Vad är sätt att förbättra äldre patient undervisning?
 • hur du hittar din prostata
 • genetisk testning förfaranden
 • hur man köper en ceragem säng
 • hur alternativa Tylenol & Motrin hos spädbarn
 • vad är ögat gunk?
 • adhd och handikappbidrag
 • rullstolsbunden övningar
 • hur man kan släppa det förflutna, fokusera på nuet och inte stress om framtiden
 • hur du gör din egen fett hudveck bromsok
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com