hur att upprätthålla en hälsosam leende

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-27
Har du någonsin tittat på en modells Toothy leende, glittrande och glimmande tillbaka på dig från sidorna i en tidning och tror på dig själv, " Varför kan inte mina tänder ser ut som ? " Eller ens om du redan har ett leende som gör att folk famla efter sina solglasögon , lära sig att hålla den leende precis som det är . Nedan finns enkla steg att följa för att bibehålla en hälsosam leende
1 .
Köp bra tandkräm . Det finns så många tandkrämer där ute som det kan vara förvirrande att veta vilken som är bäst. Kontrollera Consumer Reports att ta reda på vilken är den bästa märke att köpa för dina specifika behov . Kontrollera också att oavsett tandkräm du köper har American Dental Association tätning . Om den inte gör , undvika . Det mest troligt inte gör vad den påstår .
2 .
Floss . De flesta människor glömmer att använda tandtråd , men det är lika viktigt som att borsta . Tandtråd kommer ut de otäcka saker som lägger sig mellan tänderna att du inte kan se och din tandborste inte kan nå . Det tar också bort plack . Om inte avlägsnats får plack leda till tandsten bildas , karies och tandköttsproblem .
3 .
Kolla tandblekning alternativ om du känner dina tänder är missfärgade . Det bästa alternativet för detta förfarande är att din tandläkare göra det . Det finns flera alternativ , beroende på hur illa dina tänder är missfärgade och hur mycket du vill spendera . Om detta alternativ är för dyrt , det finns gott om at- home behandlingar att överväga . Kolla tester för att se vilka blekning hemma kit som fungerar bäst.
4 .
Besök din tandläkare var sjätte månad. Detta är avgörande för att upprätthålla en hälsosam leende . Din tandläkare kan " djupa rena " tänderna , och även besvara eventuella frågor du har om god tandvård . En vanlig resa till tandläkaren kan rädda dig från kostsamma och smärtsamma ingrepp eftersom potentiella problem fångas innan de får ut av kontroll .


Previous:nothing Next:hur man får tillräckligt med fluor

Relaterade artiklar


 • det bästa systemet att sanera brunnsvatten
 • metoderna för barnets födelse
 • hur man får barn av pull-ups
 • barn sova rättsmedel
 • Hur vet dina mest fertila dagar
 • Hur säkra är hand saniterare?
 • vad händer om en människa tar metacam?
 • hur man lyfta huvudet på en säng
 • tre typer av bakterier till hjälp för människor
 • proffs i vårdhem med mellanliggande omsorg
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com