hur lätt en stor tandvärk

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-23
Har du någonsin haft en tandvärk som bara inte skulle gå bort ? Visste du att det var inte bara en enkel hålighet , men mycket mer än så ? Liksom säga , i behov av en rotfyllning eller extraktion ? Jag har och jag var uppe hela natten Sök på Internet efter en lösning . Jag hittade den bästa lösningen med den mest positiva kommentarer om en brittisk webbplats . Detta är whay sägs det att göra , och det fungerade

Du behöver : .
kryddnejlikeolja-köpa det på en natur mataffär , jag kunde inte hitta det i ett större apotek eller snabbköpet
  Ett glas och vatten .
.


1 .
Sätt ca 2 eller tre droppar kryddnejlika olja i ett glas varmt vatten och rör om snabbt så att vattnet inte blir för kallt . Det kommer snabbt .
2 .
Swish den i munnen över den sida av skada tanden området . Ibland vet man inte vilken tand är till skada , men du vet att den finns !
3 .
efter ca 30 sekunder luta dig tillbaka och koppla av . Inte spotta kryddnejlikeolja ut eller skölja munnen . Låt det droppa ner hakan i ett papper eller tyg .

tips och varningar


 • Om detta inte ger tillräckligt med lättnad sedan lägga kryddnejlika olja på en bomull eller gasbinda , raka utan vatten och låt det sitta i munnen så länge du behöver utan att behöva ändra det .
 • Jag är ingen läkare. Men jag säger er detta fungerade på min tand som behövde rotfyllas . Och jag håller den i min plånbok tills jag har råd att få rotkanalen gjort . Tandläkaren sa till mig att kryddnejlikeolja kan irritera mitt tandkött om jag använder det för lång tid , fick så jag ett antibiotikum att arbeta på en infektion som kan vara där . Detta för att köpa tid . Om ditt tandkött inte bli irriterad , jag är säker på att du vet när du ska lätta upp på kryddnejlikeolja .


 • Previous:nothing Next:hur man bibehåller en ren andetag hela dagen .

  Relaterade artiklar


 • Vad händer på en gynekolog utnämning?
 • aktiviteter för flickscouter mot rökning
 • Fördelarna med solljus
 • tarmparasiter typer
 • hur man trimma ner magen fett
 • anvisningar för mätning av längd och vikt
 • hur man kan jämföra resultat och ideella vårdhem
 • matdagbok tips
 • ögonläkare rekommenderade solglasögon
 • synundersökning krav
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com