hur man använder huskurer för att tillfälligt lindra tandvärk

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-06
Det finns inte många saker i livet som är värre än tandvärk . När en tandvärk slår , du måste slutligen se en tandläkare för att lösa det , men det finns huskurer som kan hjälpa dig att tillfälligt lindra smärtan av tandvärk i väntan på ett möte . Några av dessa är lätt tillgängliga i hemmet eller kan förvärvas enkelt och kan göras individuellt samt tillsammans

Du behöver : .
Whiskey
3 % väteperoxid.
Vanilj eller mandel extrakt .
Havssalt.
Tandtråd.
Kryddnejlika eller kryddnejlikeolja .


1 .
sköljer munnen med varmt saltvatten kan hjälpa enormt med tandvärk . Det kan hjälpa att få loss en bit mat som fastnat mellan tänderna orsakar smärta eller kan tillfälligt hjälpa till med tandvärk av desinfektionsmedel i munnen . Swish rumstemperatur saltvatten gjort med varmt vatten och havssalt och spotta så ofta som behövs tills du kan få till tandläkaren. Havssalt har mer nyttiga mineraler än iodized bordssalt . Varmt vatten kommer att bidra till både lösa upp salt och kommer också att känna sig mer tröstande än chocken av kallt vatten på en öm eller känslig tand .
2 .
Använd 3 % väteperoxid som en skölj. Svälj inte det . Du kommer att känna ett starkt bubblande känsla men detta kommer att desinficera munnen . Det kan också ha en blekande effekt och hjälpa lysa tänderna .
3 .
Gnid den ömma punkten med fingret eller en bomullstuss swap doppad i kryddnejlika , kryddnejlika olja , vaniljextrakt eller mandel extrakt om du har dem . Detta kan skapa en smärtstillande effekt och ger dig stora lättnad .
4 .
Swish whisky runt i munnen utan att svälja . Whisky kan bedöva smärtan av tänder och tandkött och ger ett desinfektionsmedel åtgärder, exempelvis saltvatten s eller väteperoxid talet.
5 .
Ät yoghurt . Yoghurt är hälsosamma bakterier kan hjälpa lindra smärta i munnen och klara upp sår i munnen .
6 .
Floss tänderna försiktigt för att driva bort all mat som kan slå en nerv mellan tänderna eller orsakar obehag .


Previous:nothing Next:hur man kan stoppa nattliga tandgnissling

Relaterade artiklar


 • Hur sent kan du få en abort?
 • varför tappar spädbarn sitt hår?
 • steg pall övning
 • effektiv familj missbruk åtgärdsstrategier
 • Vad ska min vikt för min längd?
 • hur man beräknar målvikt
 • Vård & terapeutisk kommunikation
 • hur du lagrar förband & bandage
 • hur man hittar en gratis tandvårdsklinik
 • faror i hemmet syre användning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com