hur man bär tandställning som vuxen

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-10
Du var en av de lyckliga som fick till puberteten utan förnedring av att bära hängslen . Tjugo år senare , men eftersom din ortodontist lim dessa små bitar av metall till tänderna , är du på väg att ta reda på vad det är att tandställning som vuxen . Men med några smärre livsstil justeringar kan du överleva bära hängslen som vuxen
1
Invest i muntlig .-hygien verktyg . Bära hängslen som en vuxen gör dig uppmärksam på din munhygien . Du kommer snabbt upptäcka hur svårt det är att borsta tänderna och tandköttet när man har en mun full av sladdar . En vatten- plocka , en enhet som använder en liten , högt tryck ström av vatten för att avlägsna skräp från små utrymmen i munnen , kan vara en livräddare . Fråga din ortodontist som en han rekommenderar . Också investera i ett urval av olika storlekar tandborstar och en fluor skölj . När tänderna känns rena , kommer du att bli mindre självmedvetna .
2 .
Drick mycket vatten . Dricksvatten tvättar matrester ur din mun , späder klibbiga eller sura ämnen och håller munnen smörjas . Fuktig vävnad glider bättre i tandställning och kommer inte att fastna på ojämna kanter och tår . Även dricksvatten bidrar till att bibehålla frisk andedräkt , vilket gör dig mindre självmedveten .
3 .
Avstå från klibbig livsmedel . Ge upp försöken att tugga tuggummi eller äta godis medan du har tandställning . Även förmedla mat med små partiklar , som popcorn . Dessa livsmedel kommer att fastna i ditt hängslen och öka din ångest för att bli sedd med mat fastnat på tänderna . Din Ortodontist bör ge dig en lista på livsmedel för att undvika .
4 .
Läs snärtiga come- backs . Var beredd på konstiga kommentarer om ditt utseende med hängslen från vänner och främlingar . Barn brukar bara få " järnvägsspåren . " Eftersom hängslen ser ut som en tonåring , vuxna får intressanta beskrivningar av människors preferenser för yngre partner .
5 .
Smile . Vet att som vuxen , går din självkänsla djupare än ditt utseende . Låt din personlighet lysa igenom det hängslen eftersom det är vad de flesta människor verkligen tycker om dig . Kom ihåg , det är bara ett tillfälligt tillstånd , i alla fall . Den hängslen kommer lossna och dina tänder kommer att vara rakare än de någonsin varit.


Previous:nothing Next:hur man överlever att få visdomständerna drog

Relaterade artiklar


 • Hur förvarar jag benstöd för rullstolar?
 • drogmissbruk i gymnasiet
 • hur man borsta ett barns tänder
 • adhd personlighet egenskaper
 • fitness tips för dagen
 • Skillnaderna mellan Talwin & Talwin-v
 • hur man hittar en tandläkare i Oklahoma
 • regioner i den mänskliga hjärnan
 • mentala aktiviteter för äldre
 • skäl till överdriven gäspning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com