hur man räta tänder utan tandställning

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-16
Hängslen är det vanligaste sättet att räta tänder , men att bära dem kan vara en lång och smärtsam process . Det finns sätt att få den perfekt leende utan att använda hängslen , så om hängslen inte för dig då ett av dessa andra metoder kan bara vara den idealiska lösningen . Läs vidare för att bedöma om någon av dessa hängslen utan tänder riktning alternativ är rätt för dig
1 .
Tänk Invisalign istället för traditionella hängslen . Det Invisalign Systemet använder en serie hållare-liknande språkrör för att forma dina tänder . Resultat brukar ta ungefär ett år att få . Observera dock att denna metod fungerar bäst för dem vars tänder förskjutning är relativt liten .
2 .
Har faner tillämpas på tänderna för att omedelbart täcka gamla brister och ger dig ett perfekt leende utan någon smärtsam tänder riktning alls . Faner finns i porslin och komposit , alla med sina egna fördelar och nackdelar . Om detta är ett alternativ som du är intressanta i , prata med din tandläkare om vilken faner skulle vara bäst för dig .
3 .
Satsa på kosmetiska konturfräsning om du har problem med tänderna överbeläggning. Denna process , som är relativt smärtfria , innebär den omarbetade dina tänder genom en rad förfaranden som utförs av en kosmetisk tandläkare . Processen omfattar i allmänhet 1 till 3 Besök din tandläkare .
4 .
Välj en avtagbar ortodontisk apparaten om omfattningen av den nödvändiga korrigeringen är ganska begränsat. Den här tekniken i allmänhet fungerar bara på toppen tänderna . Det finns några andra ganska stora nackdelar med denna metod , och inte alla kommer att vara en kandidat , men det kan vara ett hållbart alternativ för den som vill undvika hängslen .
5 .
Fråga din tandläkare eller ortodontist om dina tänder kan korrigeras enbart genom att bära en speciellt utformad hållare . Denna metod skulle bara fungera för någon som behöver mycket mindre korrigeringar . Någon som redan har haft tandställning men har drabbats av en viss omfördelning i tänderna kan vara en bra kandidat för detta .

tips och varningar


 • Om du bestämmer dig för att hängslen är rätt val för dig men ändå vill ha något lite mindre iögonfallande , försöka gå tydliga hängslen eller de som är placerade på baksidan av tänderna .
 • Hängslen , för det mesta , är fortfarande det snabbaste och mest effektiva sättet att räta ut tänderna , särskilt om graden av tänder förskjutning är måttlig till svår . Fråga din tandläkare eller ortodontist om tänder riktning metod som fungerar bäst för dig.


 • Previous:nothing Next:hur man förebygger karies med xylitol , ett naturligt sötningsmedel

  Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa slipning tänder
 • tre typer av fibrer fogar
 • vad diagnostiska tester blir mer kända för allmänheten?
 • baslivsmedel grupper för förskolebarn
 • hur man läser resultat laboratorietest och slutsatser
 • proffs i vårdhem med mellanliggande omsorg
 • Vilka är farorna med torra radera markörer?
 • Vad betyder 10.000 enheter av hCG göra?
 • aktiviteter för flickscouter mot rökning
 • hur man hittar en tandläkare i Connecticut
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com