hur man ska behandla smärta från hängslen

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-10
Smärta i samband med hängslen är ofta det som skrämmer folk mest om att få dem . Munsår , skärsår och djup smärta i käken är vanliga , särskilt i de tidiga stadierna av hängslen . Däremot kan några enkla steg lindra smärta i samband med hängslen och göra upplevelsen mer angenäm
1

agera snabbt . Den ständiga justeringar inblandade när man har tandställning orsaka oundviklig smärta . Men om du behandla smärta tidigt , du är mycket mer benägna att göra upplevelsen mer uthärdlig.
2 .
Ta smärtstillande . Over- the- counter smärtlindring läkemedel såsom paracetamol och ibuprofen kan hjälpa behandla den djupa mun smärta i samband med nya hängslen och ständig anpassning . Denna smärta kommer från trycket av skiftande tänderna och sträcker sig in i tandköttet och käkarna .
3 .
använda vax . Ortodontister erbjuda ett obegränsat utbud av vax för patienterna. Friktionen i samband med ledningar och armatur av metall i munnen tenderar att orsaka sår och skära insidan av kinder och läppar . Genom att placera en boll av vax över metallen på hängslen , speciellt nattetid , kan patienten undvika ytterligare irritation .
4 .
Investera i ett muntligt narkos . Over- the-counter bedövningsmedel som Anbesol och Orajel bedövar tillfälligt munnen . Doppa en liten mängd av bedövningsmedlet på en bomullstuss och applicera det till sår i munnen . Gelen kommer bedövar plats och helt ta bort smärtan för en begränsad tid . Denna metod är speciellt effektiv när man försöker somna på natten . Gelen avtar efter morgon , men tillåter en väg att sova .
5 .
Prova tandkräm för känsliga tänder . Om du har en naturligt känslig mun kan en tandkräm för känsliga tänder minska mun känslighet över tiden och behandla smärta på lång sikt . Genom att minska känsligheten i munnen justering av hängslen gör mindre ont .
6 .
Ge det tid . En tolerans mot smärta i samband med hängslen tar tid . Ju längre du har hängslen desto mindre kommer du att uppleva sår , skärsår och djup smärta som är vanliga i ett tidigt skede .


Previous:nothing Next:hur tandtråd runt hängslen

Relaterade artiklar


 • diy stetoskop
 • effekterna av tonåriga berusningsdrickande
 • om kroppshållning
 • sorg rådgivning tekniker
 • hur man hittar en gratis tandvårdsklinik
 • hemlagad möss gift
 • glycerin faror
 • hur man använder Eriksons teori om psykosociala utveckling
 • Fördelarna med solljus
 • Hur lär jag väl andas?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com