hur man väljer en elektrisk tandborste

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-26
Så du borsta tänderna varje dag ( två gånger om dagen är vad vi skulle vilja höra dig säga) , varför all uppståndelse över elektriska tandborstar ? Till att börja med kan elektriska tandborstar hjälpa till att motivera människor att borsta . De är snabba och ta arbete ur borstning . Elektriska tandborstar är också ett värdefullt verktyg för människor som har begränsad arm /hand rörelser på grund av sjukdom eller muskel ömhet . Elektriska tandborstar har visat att tränga in mer än det översta lagret av plack och få till Nitty , tråkiga smuts som sjukdomen orsakar tandköttet , statistik visar en elektrisk tandborste rengör bättre . . Med så många typer av elektriska tandborstar att välja följa dessa enkla steg och du kommer att vara på väg att glada, friska leende

Du behöver : .
eltandborste
Tandkräm.


1 .
1- Definiera ditt syfte för att vilja en elektrisk tandborste. Titta på din livsstil och din situation , (ålder , begränsad arm /hand , renare , klarare tänder ) .
2 .
2-Kontrollera om en inbyggd timer . Många elektriska tandborstar har en inbyggd två-minuters timer med en 30-sekunders pip signalerar du byta till ett annat område i munnen att rengöra . Forskning har visat att de flesta människor borsta i 30 till 60 sekunder vilket inte är tillräckligt lång för att rengöra bort plack från tänderna ordentligt . Med en timer kan hjälpa dig att förlänga tid för städning .
3 .
3-Var noga med att borsten är mjuka . Vi kan inte säga detta nog . Mjuka borst är viktiga när du borstar . Om du använder medellång till hårt, du riskerar emalj erosion runt tandköttet .
4 .
4-Se till att handtaget på borsten passar fint i handen . Se till att den är bekväm att hålla . Flytta runt i handen efterlikna borstningen för att kontrollera för komfort .
5 .
5-Välja mellan ett laddningsbart eller batteridrivna elektriska tandborstar är en personlig preferens . Kom bara ihåg att många batteridrivna borstar behöver AA-batterierna bytas ut var två månader, medan elektriska borstar inte har behov av utbyte . Priset är mycket olika för elektriska kontra batteridrivna borstar .
6 .
6-röra huvudet av tandborste är ytterligare ett steg . Välja en roterande borsthuvudet eller ett huvud som rör sig upp och ner är en fråga om val . Prova båda typerna för att se vilket du föredrar . Forskning har visat att både är effektiva i plackborttagning .
7 .
7-prissättning är förmodligen en av de största faktorerna . Prissättning av elektriska tandborstar varierar från under $ 10. 00 till över $ 100,00. Batteridrivna borstar sträcker sig från $ 6,00 till $ 20,00 och kan köpas på de flesta handelsplatser ( livsmedelsbutiker , droghandel , stora butiker ) , medan de flesta laddbara tandborstar från $ 50. 00 till $ 150,00 och kan endast köpas via din tandläkare eller online .

tips och varningar


 • Över allt, kommer bara ihåg att personliga tandborstar behöver ändras var tredje månad . Laddningsbara borstar behöver cheferna byts var tredje månad och cheferna ensam kan variera från $ 10. 00 till $ 20,00 per förpackning om fyra eller sex . Fördelen med det laddningsbara är att varje familjemedlem kan ha ett huvud som passar kroppen av tandborste , medan batteridrivna borstar för endast en person .
 • Rådfråga en ADA godkänd tandläkare för ytterligare frågor om användandet av elektriska tandborstar och borst styrka .


 • Previous:nothing Next:hur man får vitare tänder under 10 kronor!

  Relaterade artiklar


 • presentidéer för sörjande familjer
 • barn snarkning behandling
 • obstetrik och användning av cleocin
 • vikten av varningslamporna i Röntgenrum
 • Vad är den mänskliga skelett som består av?
 • kommunikationens roll och informationsteknik på sjukhus
 • Hur man testar reflex hastighet
 • Hur identifierar jag gamla glasögon?
 • gym i Urbana, Illinois
 • kost och hälsa tips för cesearean mödrar efter förlossningen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com