hur att bleka tänderna hemma

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-25
Det finns sätt att du kan bleka dina tänder hemma i stället för att sitta i tandläkarstolen . Inte bara kan vitare dina tänder hos tandläkaren få en buckla i din plånbok , men det kan vara en skrämmande upplevelse om du har en rädsla för tandläkaren
1 .
Så lita på att det finns många olika saker som du kan prova hemma till blekning tänderna skapa en mer tilltalande leende . Det finns många blekning produkter som du kan köpa för att prova hemma , t. ex. . .

Crest Whitestrips (jag rekommenderar som jag har använt mig själv och älskade resultaten )
tandkräm och munvatten som vitare tänder
knallvit
Tandläkare gjort vitare brickor
Whitening geler
Olika blekning strips
Måla på ämnen
2 .
En av de bästa blekning produkter som du förmodligen har just nu i ditt hem är väteperoxid . Även om det inte smakar mycket bra att det är ett bra och prisvärt sätt att bleka tänderna hemma . Två gånger om dagen , swish dina tänder med väteperoxid i ca 1 minut varje gång . Naturligtvis spotta ut det och sedan borsta tänderna som vanligt . Du kommer att få fantastiska resultat och snabbt! Det tar fläckar på tänderna och rensar hela munnen stor . Även om det inte lämnar munnen Minty Fresh det verkligen bort mycket av fläckar och missfärgningar på tänderna i ungefär en vecka . Väteperoxid kostar mindre än en dollar per flaska , så som inte har råd att använda detta stora vitare produkt ?
3 .
Jordgubbar är också en stor tand blekmedel . Det smakar bra också så gör detta och sedan kan du svälja den efteråt . Mosa flera jordgubbar väl i en skål och sedan borsta tänderna med dem som vanligt . Det faktiskt fungerar verkligen att bleka tänderna .
4 .
bakpulver är ett annat bra sätt att bleka tänderna för nästan ingenting . Bakpulver kostar mindre än en dollar en låda och nästan varje hem redan har en box i deras skafferi . Så får ungefär två teskedar bakpulver i en liten skål och blanda i lagom väteperoxid för att göra det en fin pasta , precis som konsekvens av tandkräm . Sedan borsta tänderna som vanligt vilket gör att du lämnar klistra på tänderna i minst två minuter . Om du inte glada om smaken så kan du lägga lite tandkräm i det för att ge smak . Se till att du inte svälja pasta , lita på mig skulle det inte gå ner så smidigt !
5 .
visa upp den vitaste ljusaste leende möjligt kan öka ditt självförtroende samt gör att du att visa dem . Vem vill inte ha ett vackert leende ? Dessa dagar vitare dina tänder är blivit allt populärare. Så prova några av förslagen ovan för ett bra och billigt sätt att bleka tänderna hemma i ditt eget hem . Lycka till och visa dem ditt vackra leende !


Previous:nothing Next:hur man fixar brister i tänderna av olika kosmetisk tandvård alternativ

Relaterade artiklar


 • hur man kan jämföra resultat och ideella vårdhem
 • Vad är sätt att förbättra äldre patient undervisning?
 • korrekt användning av halsen kuddar på ett plan
 • olika typer av mögel i sub-nivå av ett hus
 • problem relaterade till rökning
 • hur man undervisar ordentlig handtvätt
 • hur man borsta ditt barns tänder
 • är oregelbunden mens om amning?
 • hur du väljer en ortodontist
 • spädbarn fotproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com