hur man får gratis tandvård i Kansas

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-23
Ge tandvård är svårt . Individer som lever utan tandvårdsförsäkringen med låga inkomster inte har många alternativ för att få tandvård . Kansas Dental Stiftelsen ger möjligheter till tandvård

Du behöver : .
Transport till Kansas Missions Mercy aktuell plats
Någon att köra dig hem om du har omfattande tandvård slutförts .

Förberedelser


1 .
Kontakta Kansas Dental Foundation . Denna stiftelse bildades för att hjälpa dem med tandvårdsbehov hitta behandling . Stiftelsen har flera olika program för att hjälpa dem som behöver tandvård (se Resurser nedan) .
2 .
Lär om Kansas Mission of Mercy . Detta är en gång om året händelse som ger tre dagars kostnadsfri tandvård till människor i Kansas . Varje år Kansas Missions of Mercy ( KMOM ) hålls på en annan plats . Mer än 10 tusen människor har fått tandvård gratis i år KMOM har hållits .
3 .
Ta reda på var KMOM evenemanget skall hållas . Platser har varierat från Kansas City till Garden City , med många platser däremellan . Var villig att köra för att komma till platsen . Även med den höga kostnaden för gas , är kostnaden för tandvård ( eller brist på tandvård ) ännu högre .
4 .
Gör en plan för att närvara KMOM . Gratis tandvård innebär inte lätt tandvård . Planering kommer att göra ska gå till tandläkare händelsen mindre krångel .

Delta


1 .
kommer fram till platsen för KMOM tidigt . Linjerna är ofta lång och har känt att börja bilda natten före händelsen . Även om det inte är nödvändigt att slå läger över natten , kommer inte fram minst två timmar innan dörrarna öppnas . Du kommer antingen vänta sätt .
2 .
Ha tålamod . Alla anställda är frivilliga . Volontärer allt från tandläkare och tandhygienister att medlemmar. De flesta tar personlig semester från sina betalda jobb att vara på denna händelse . De som har haft tandvård avslutat ofta volontär också.
3 .
Varje patient ger en anställd person deras hälsa historia . Efter denna historia är klar , kommer patienten att få en komplett dental screening för att avgöra tandvårdsbehov . Patienten kan få så lite som en rengöring av tänder till så mycket som helproteser beroende på skick av sina tänder .
4 .
plan för att vänta lite mer . Ta läsmaterial , en bärbar video spel eller en kudde och filt . Rader av tandläkare och tandhygienister inrätta butik , men med hundratals människor som väntar , kommer det att vara ett tag . För att göra vänta lättare fokusera på det vackra leende som kommer bli din som slutresultatet .
5 .
En volontär kommer att ringa ditt namn , gå du till rätt tandläkare och vänta på du kan fylla din behandling om det behövs . Barn i KMOM ha en vuxen eskort hela tiden om det föräldern också får behandling .
6 .
behandlingen är avslutad. Om den tandvård som krävs är komplex och kräver flera steg, kan en patient bli ombedd att komma tillbaka nästa dag eller hänvisas ut till en tandläkare som kommer att avsluta arbetet på frivillig basis .

Tips och varningar


Bli
 • volontär . Om du uppskattar Kansas Missions of Mercy , ge tillbaka dem till genom att bidra med din tid .
 • Var beredd på folksamlingar , även de tjänster som är gratis de är inte alltid lätt.


 • Previous:nothing Next:hur man kan bli av en tandvärk

  Relaterade artiklar


 • korrekt hållning för män
 • hemoglobin katabolism
 • hur man ger en bra massage utan olja
 • genital smärta
 • förmaks septal defekt reparation
 • hur man ska bekämpa torrhet i Colorado
 • Hur man använder en glödlampa spruta på en nyfödd
 • hur fräscha andas naturligt
 • hur man eliminerar mun lukt
 • hur man skapar Grillz
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com