hur man handla en barnsjukdomar filt

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-31
Tandsprickning barn tenderar att tugga på något som är praktiskt och när deras uppmärksamhet blir till kläder eller filtar det kan skapa en fruktansvärd röra . En tandsprickning filt har en specialbehandlad yta som gör att barnet tuggar på det utan fara för honom eller materialet . När du handlar för ett barnsjukdomar filt , bör du leta efter särskilda riktlinjer som bäst passar dina behov
1 .
Hitta en filt av hållbart material . Tandsprickning filtar tenderar att fördubblas för säkerhet filtar , vilket innebär att dina barn kommer att bära den genom alla slags förhållanden . Handla en som kommer att hålla upp till sådan uppmärksamhet utan rivas upp eller förlorar sin konsistens .
2 .
Kontrollera filt hörn . Många barnsjukdomar filtar har plast eller gummi hörn där en bebis kan glatt tugga . Det är en bra extra att handla för , men du bör se till att hörnen sitter ordentligt fast och lossnar inte efter långvarig användning.
3 .
Bestäm om du vill att tänder filt att ha en napp loop . Många av dem erbjuder slingor eller klipp som ansluter till barnets napp , vilket är ett bekvämt sätt att hålla sig från att förlora det . Om du handlar för en , men kontrollera att slingan är gjord av elastiskt material eller inte på annat sätt utgör en kvävningsrisk .
4 .
Shop för särskilda bilder eller mönster på filt . De finns i alla möjliga färger och stilar , från enkla Baby Blue till bilder av Shrek eller Disney prinsessor . Ditt barn kanske inte har utvecklat smaker som sofistikerad , naturligtvis , men du kanske vill ha en filt som matchar du00C3 u00A9 cor i hennes sovrum eller den övergripande stilen på huset.
5 .
Försäkra sig om att filten tvättas i maskin och spill resistenta. Du vill behålla de barnsjukdomar filt så rena som möjligt för att förhindra barn från att bli sjuka . Det enklaste sättet att göra det är att städa upp någon fläckar omedelbart och kör det genom tvätta regelbundet : något tyget av barnsjukdomar filten ska kunna upprätthålla oavsett vad .
6 .
titta in i en barnsjukdomar filt som du kan anpassa. Om du och ditt barn ofta områden där det finns andra barn om kanske du vill vara säker på din filt är ordentligt märkt . Många företag som Ett erbjudande Step Ahead filtar som kan anpassas med barnets namn , så att du alltid vet vem det är (se Resurser nedan) .

tips och varningar


 • några filtar kanske inte specifikt för barnsjukdomar , men är tåliga nog och tillräckligt säkra för att fortfarande göra jobbet . Undersöka möjligheten av barnsjukdomar när du handla en bebis filt , om du vill det för att särskilt ändamål eller inte .


 • Previous:nothing Next:hur man handla en bitring

  Relaterade artiklar


 • hur att behandla och förebygga karies naturligt
 • klitoris infektioner
 • rättsmedel för gnetter
 • barn och vattenförbrukning
 • När inträffar mest sol skador hud?
 • defibrillator specifikationer
 • Hur beräknar jag tidalvolymen med idealvikt ?
 • autism undervisning
 • hur man skriver ett vårdavtal för en äldre
 • hur man hittar en tandläkare i Oregon
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com