hur man hanterar ett barns tidiga tandlossning

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-15
Barn kan förlora tänder tidigt antingen på grund av dålig hygien eller på grund av en olycka . Varje gång någon ser ditt barns saknade tanden , kommer de oundvikligen att fråga vad som hände . Den förälder , lika mycket som barn , kommer att få förklara sin livsstil och den händelse som ledde till tandlossning . Här är några steg för att hjälpa dig att hantera ett barns tidiga tandlossning
1 .
ändra dina vanor . Den förälder är ansvarig för barnet . Den förälder är därför ansvarig för barnets tidiga tandlossning . Ändra dina vanor som förälder . Hjälp barnet borsta sina tänder varje morgon och kväll . Öka mängden äpplen barnet äter . Äpplen göra underverk på rengöring av tänder när en tandborste är svårare att använda. Lägg fluor i ditt barns kost .
2 .
Förlåt dig själv och gå vidare . Tänderna är ute och gått . Dessa mjölktänderna kommer inte tillbaka , så ser fram emot att de permanenta tänderna kommer inDu kan ha gjort något fel som gett barnet en flaska för lång eller utfodras ditt barn för mycket godis . Det är nu för sent för tänder som är borta . Förlåt dig själv och se framåt .
3 .
förklara situationen för barnet . Om tänderna gått förlorade på grund av en olycka eller dålig hygien , låt barnet veta . Förklara den tidiga tandlossning i enkla att förstå ord .
4 .
Försäkra barnet att de inte får en andra chans med tänder . Låt ditt barn vet att de permanenta tänderna kommer att visa upp runt 6 eller 7 års ålder . Berätta för barnet att alla hennes tänder faller ut så småningom , men den här var lite för tidigt .
5 .
Bygg barnets självbild . Låt barnet vet att de är speciella . Beröm barnet för en ny och förbättrad hygien . Beröm barnet för andra vackra egenskaper och talanger . Beröm barnen och göra dem trygga med vem de är och inte hur många tänder de har .


Previous:nothing Next:hur man behandlar barnsjukdomar symptom med homeopati

Relaterade artiklar


 • Hur många kalorier Power Walking bränna?
 • öga vision terapi övningar
 • vad är orsakerna till dåligt beteende hos ett barn?
 • fördelarna med hospicevård
 • hur man hittar en tandläkare i Maine
 • hur man förebygger karies utan fluor
 • Hur kvalificerar jag mig för fyra dollar recept kort?
 • Hur konvertera bmi till pounds
 • hur man hittar en tandläkare i Illinois
 • de typer av bakterier dödas av ättika
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com