hur man hanterar tandvärk smärta

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-02
Så är det helg eller en semester och du kan inte få en omedelbar tid hos tandläkaren , men smärtan är intensiv och verklig . Eller kanske du inte har den extra pengar behövs för att betala någon out-of-pocket utgifter du kommer att ådra med en resa till din tandläkare , så måste du köpa dig lite tid och hantera tandvärk det bästa du kan . Den bultande och värkande smärta som kommer från en tand kan vara värre tänkbara smärta , och det verkar alltid hända vid de mest olämpliga tillfällen . Men det finns sätt att du kan hantera och tråkig den värkande smärtan av tandvärk tills du har möjlighet att söka läkarvård för din tandläkare .

Du behöver :
Over-the- counter smärtstillande mediciner
. Over- the- counter muntliga smärtstillande salvor .
Tandtråd .
Peroxid.
Kryddnejlika olja.
Bomull.
Vitlök .
Salt .
Istillbehör.
Värmedyna eller varmvattenflaska .


1 .
Medicate tandvärk smärta med en over-the-counter smärtlindring medicinering . Följ anvisningarna och inte över än den dagliga dos . Detta kan hjälpa döva smärtan samt befria någon inflammation att den specifika tanden problemet kan orsaka .
2 .
Använd en over-the-counter muntliga smärtstillande salva . Dessa smärtstillande är speciellt framtagen för användning i munnen med tandproblem . Du ansöker salvan på tandköttet och området kring de drabbade tanden , och det kommer stel och tråkig smärtan
3
Floss runt den drabbade tanden . . Detta tar bort någon mat eller skräp som kan ha fastnat mellan tänderna eller i tandköttet och har orsakat irritation . När du tandtråd bör du skölja munnen med munvatten eller en halv och en halv lösning av varmt vatten och peroxid . Detta kommer att rensa ut eventuell smitta som kan finnas . Ta bort mat eller skräp och skölja bort infektionen kan lindra inflammation och smärta .
4 .
Pack en uppenbar hålighet med kryddnejlika olja . Kryddnejlika olja är ett naturläkemedel som används för att minska smärta i samband med en tand som har en hålighet . När kaviteten är synlig , ta en tandpetare som är toppad med en liten bit bomull och försiktigt städa ur kaviteten . Sedan skölja munnen med hälften och hälften lösning av varmt vatten och peroxid . Squirt några droppar kryddnejlika olja på en liten tuss bomull och försiktigt packa det i kaviteten.
5 .
krossa en vitlöksklyfta och lägg den på den drabbade tanden . Vitlök är ett välkänt naturlig antiseptisk och smärtstillande ( smärtstillande ) , och genom att placera den krossade kryddnejlika på den drabbade tanden det hjälper med en infektion som finns , minskar inflammation och minska smärta . Men , du måste hålla den på tanden trots den starka smaken och brännande känsla det ger .
6 .
Skölj munnen med ljummet vatten blandat med 2 till 3 matskedar salt . Saltet kommer att kunna dra ut eventuell infektion och minska inflammation , medan värmen från vattnet hjälper lindra smärtan . Eftersom detta är en naturlig lösning, kan det göras så ofta du vill eller tills smärtan är avtrubbade och hanterbar .
7 .
Gör varma eller kalla kompresser för att lindra smärtan från tandvärk . Vissa människor svarar bättre på att placera en varm värmedyna eller varmvattenflaska mot sidan av ansiktet där tanden är belägen , medan andra svarar bättre på att placera en kall kylpåse mot den drabbade sidan av munnen .

tips och varningar


 • tandvärk är inte något att leka med . Även om det är möjligt att hantera den smärta som åtföljer en tandvärk bör du söka uppmärksamhet av en tandläkare så snart du kan . En tandvärk kan representera en liten grop eller en stor infektion som kräver rotfyllning . Allt som allt är ett leende allt och dina tänder behöver vara frisk så att du kan upprätthålla en säker leende . så , inte leka eller vänta för länge med tandvärk


 • Previous:nothing Next:Hur man avgör om du bör ha en gingivectomy

  Relaterade artiklar


 • hur man behandlar en utslagen tand
 • svårigheter av en färgblind person
 • hur man använder follistim
 • felsökningstips för en synundersökning
 • problem med antiperspiranter
 • kan en pulmonell examen upptäcker röka ?
 • CT-scanning fakta
 • information om naturlig familjeplanering
 • få mer frekventa perioder
 • minimera risker amnio
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com