hur man kan behandla symtomen på barnsjukdomar hos spädbarn med homeathics

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-30
Bebisar brukar börja tandsprickning cirka fyra till sex månader och fortsätter tills långt gångna två års ålder . Fast det är sällan ett allvarligt problem , kan symptomen på tandsprickning göra både barn och deras föräldrar ordentligt olycklig. Homeopatika göra ett attraktivt sätt att behandla symptom utan att tillgripa allvarligare medicin

Du behöver : .
Apis mellifica
. Naturliga lakrits stick .
Kryddnejlika olja.
Solrosolja.
Pulsatilla.
Kamomill .


1 .
Ansök API mellifica av svullnad eller irriterat tandkött . Detta väsen honungsbi ( även kallad modertinkturen ) används för lindring av insektsbett och kan lindra svullnad och irritation . Du kan köpa den i vätska, salva eller tabletter , beroende på vilket är lättast för din barnsjukdomar baby .
2 .
Ge ditt barn en naturlig lakrits pinne att tugga på (observera att detta innebär att ört , inte godis ) . Bebisar har en naturlig tendens att lägga saker på sin mun att tugga . Homeopatika som naturliga lakrits ger dem möjlighet att både skämma bort denna önskan säkert och sval tandköttet för att lindra symtomen av barnsjukdomar .
3 .
Blanda en droppe kryddnejlika olja i med en eller två matskedar ekologisk solrosolja och gnugga den försiktigt på det drabbade området i tandköttet . Den kryddnejlikeolja kommer att lindra smärtan av tänder , men se till att inte använda för mycket . Annars kan det ge barnet ont i magen .
4 .
Gnid pulsatilla på munnen området . Denna ört kommer från vilda blommor , och när lokalt tillämpas, kommer både bedöva huden och minska tangerar symtom som grät och hög stress . Liksom kryddnejlika olja, kan för mycket av det upprörda barn " magar , så gäller doseringen noggrant .
5 .
Använd kamomill för att behandla svullnad tandköttet och hjälpa spädbarn sova på natten . Dessa homeopatika kommer från en blommande ört och finns i tandsprickning droppar liksom traditionella format.
6 .
Kontrollera om kreosotum kan lindra symptomen vid tandsprickning . Det är särskilt användbart för barn som är svälja en massa saliv eller vars tänder är död efter att de kommit in Kreostum är en blandning av fenol används för att minska svullnad och andra små skador : du kan köpa det ( och ett antal andra homeopatika ) online på elixirer . com ( se Resurser nedan ) .
7 .
Använd svavel Om ditt barn visar symtom på hudutslag eller andra irritation . Utspädd svavel har använts i tusentals år som ett botemedel mot klåda och sveda värk . Den finns till försäljning online på 1-800 Homeopati (se Resurser nedan) .

tips och varningar


 • Du bör alltid följa anvisningarna på etiketten när du använder homeopatika för att behandla barnsjukdomar . Om det finns några tvivel om dosering , alltid välja en lägre dos .


 • Previous:nothing Next:hur man tandtråd för att förebygga karies

  Relaterade artiklar


 • användning av propylenglykol i livsmedelsindustrin
 • Vilka är fördelarna med att sitta på en boll?
 • hur man bygger muskelstyrka efter sjukhusvistelsen
 • hur man förbereder, lagra och laga mat med förnödenheter mat
 • hur man hittar en tandläkare i Nevada
 • hur du håller ditt barns tänder friska
 • vikten av en hälsosam kost för barn
 • hur ord ett minnesmärke kort
 • hur man bygger muskelmassa efter 40
 • likheterna och skillnaderna mellan mRNA och tRNA
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com