hur kanaler baby roten utan silver mössor

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-12
Hur har ditt barns barn rotfyllning gjort framgångsrikt utan att behöva lägga ett silver tak för barnet tanden

Du behöver : .
Internet eller telefon böcker


1
.
Kontakta minst 5 tandläkare att ta reda på sina rutiner för att hantera en kanal baby rot . Det finns flera sätt att göra detta :
1 . Telefonbok ~ gula sidorna under tandläkare
2 . Provider directory av din tandläkare försäkringsgivare
* se till att kontrollera täckningen för ur nät tandläkare liksom, många gånger täckning för den ur nätet tandläkare är inte mycket annorlunda än i nätverket dentist
3 . Internet sökmotorer ~ söker du på " Tandläkare i ~ ditt område ~
4 . Remisser från vänner , familj och andra tandläkare
2 .
flesta barn tandläkare kommer att sätta ett silver mössa på och berätta det finns inget annat val . Sök efter en ansedd Allmänt Familjerum Tandvård som inte använder silver mössor längre, men använder istället vita harts kompositer och har erfarenhet av att erbjuda tandvård till barn . Dessa tandläkare är skickliga och erfarna med den mest aktuella produkter och förfaranden som tillåter dem att använda sammansatta hartser som kommer att fungera lika bra på ett skydd för barnet tanden som silver mössa .
3 .
få flera åsikter från flera tandläkare . Du kan få kopior av ditt barns xrays från tandläkaren som tog dem så du behöver inte ha dem tagit över och över . Tandläkare ge 2nd opinions kan ge en diagnos från xray kopia . Acceptera inte att ditt barn ska ha en silver /rostfritt stål cap . Det finns gott om tandläkare där ute som helt enkelt inte ens har dem i deras kontor längre eftersom det är en gammal och enkel metod .
4 .
Hör med din tandläkare försäkringsbolag om Ditt skydd för vita harts kompositer . De flesta försäkringsbolag täcker silvret mössor fullständigt ( mindre din copay och /eller avdragsgilla ), men vissa får bara gälla en viss andel av det sammansatta fyllningar. Viktigast . . . inte nöja ! Jag gjorde inledningsvis på min dotter efter flera Pediatric Tandläkare berättade att hon var tvungen att ha ett silver mössa . Efter det var på , jag hittade en General Familj tandläkare som kunde pop bort det och sätta en vit kompositfyllningsmaterial på i 15 minuter utan novacaine eller lustgas .


Previous:nothing Next:hur man borsta tänderna utan tandkräm

Relaterade artiklar


 • hur man hittar bra promenadskor
 • hur man kan bli av Cankerskav
 • fitness tips för en kvinna
 • medicinsk rådgivning om allergier
 • hur man kan jämföra silver legering , guld , porslin eller plast som fyllning för kaviteter
 • hur du skölja och använda munvatten
 • Vilka är fördelarna med en CPM-maskin?
 • hur du gör din egen fett hudveck bromsok
 • livsmedel för att minska trombocytaggregationen
 • hur man kan bota genetiska sjukdomar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com