hur man använder en muntlig SKÖLJKANNA

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-05
God tandhälsa är inte bara viktigt för hälsan hos dina tänder , tandkött och mun , utan bidrar också till det allmänna hälsotillståndet i hela kroppen . Bortsett från tandborstning två gånger om dagen , tandtråd och skölja , bör du känna till några av de ytterligare verktyg för en god tandhälsa , som en oral SKÖLJKANNA
1 .
Förstå hur ett muntligt SKÖLJKANNA fungerar . Även känd som en vattenstråle , en muntlig SKÖLJKANNA fungerar genom att underlåta ultra-sonic pulser på dina tänder och hela din mun till huvudsak " vibrera " pesten , bakterier och inlåning mat från dina tänder och tandkött . Den genomsnittliga orala SKÖLJKANNA fungerar på 1. 600 pulser per minut .
2 .
Ställ in din muntliga SKÖLJKANNA genom att först fylla vattenbehållaren , sedan ansluta sladden till vägguttaget . Det kommer att finnas tre tips att välja mellan . Placera en på slutet. Kallelse strömmen val på sidan av enheten . De kommer sannolikt vara numrerade ett till 10 . Detta är den intensitetsnivå . De flesta människor använder en mitten inställning . Välj allt som är bekvämt för dig .
3 .
Håll muntliga SKÖLJKANNA på en 90- graders vinkel och börja på baksidan där dina kindtänderna finns . Rikta spetsen mot tandköttskanten och tryck på knappen som gör att vattnet kan rinna ut i spetsen . Använd en svepande rörelse framåt, bakåt och framåt igen . Se till att få varje tand riktigt bra .
4 .
ta tid att få in mellan tänderna . Detta är ett område med hög pest bygga upp . Beroende på vilken effekt du har den inställd på , kan det gå igenom vatten snabbt , vilket betyder att du måste fylla på vattenbehållaren.
5 .
Gå tillbaka till baksidan av tänderna och Upprepa processen för insidan av tänderna , då den övre, yttre och slutligen den övre insidan . De första gångerna du gör det kan det ta lite längre tid tills du får en rutin ner och bli bekant med den muntliga SKÖLJKANNA . Gör detta en gång om dagen , helst under din nattliga rutin .
6 .
dumpa ut överflödigt vatten från vattenbehållaren efter varje användning , torka ordentligt och förvara på en sval, torr plats . Detta kommer att hindra bakterier från att växa på toppen och sätta att bakterier i munnen under nästa behandling .


Previous:nothing Next:hur man avgör om tänder behöver tandställning

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla svampinfektioner otit
 • användning av propylenglykol i livsmedelsindustrin
 • Hur kan mögel växa i din frys ?
 • användning av tvärbalk
 • hur man kan förbättra munhälsan
 • hur man hanterar ett barns tidiga tandlossning
 • anvisningar för provtagning av vatten
 • vad som skiljer ytterörat från mellanörat?
 • hur man sterilisera sprutor
 • tidiga tecken på klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com