hur man behandlar en barnsjukdomar utslag

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-01
En tandsprickning hudutslag uppstår när alltför saliv droppar ner runt hakan och munnen och får det att bli röd och irriterad . Det är en del av obehaget av barnsjukdomar , koppling de smärtsamma handling av nya tänder är på väg in med den obehagliga irritation av en kvardröjande utslag . Du måste behandla barnsjukdomar utslag lite annorlunda än en blöja utslag, eftersom de uppstår på olika delar av kroppen

Du behöver : .
nya kläder
Bib.
Bitring.
Aloe vera.
Petroleum .
Trasa .


1 .
Torka bort barnets spott med mjuk tvättlapp . Gör det så ofta du kan och hålla hans ansikte så torra som möjligt med mjuka klappar rörelser . Ju mindre dregla som ackumuleras , desto mindre av en chans att barnet har att utveckla en barnsjukdomar utslag .
2 .
Gnid vaselin på utslag området , blandas med lite aloe vera . Det kommer att hålla tandsprickning utslag från att sprida sig och hjälpa lugnar inflammerad hud medan barnet återhämtar sig .
3 .
behandla symptomen av barnsjukdomar själv . Ge barnet en cool bitring att tugga på eller gnugga tandköttet försiktigt med fingrarna . Om du kan minska den irritation , då barnet är benägen att vara mindre upprörd av barnsjukdomar utslag .
4 .
Ansök homeopatiska medel som kamomill eller kreosotum till området som påverkas av tänder hudutslag . Båda arbete för att minska svullnad och inflammation , och kreosotum fungerar särskilt bra för spädbarn som producerar en massa saliv . Du kan köpa dem båda online på Elixirs. com eller 100-800 Homeopati (se Resurser nedan) .
5 .
Linda en haklapp på ditt barn . Tandsprickning utslag kan ha uppstått vid överdriven dregla suger kläder, grövre dem och öka deras irritation på huden . En haklapp bidra till att mildra liknande resonemang, även om barnet inte äter medan han bär den .
6 .
Byt bebisens kläder ofta . Nyckeln till att behandla ett barnsjukdomar utslag är att hålla saliven i schack , vilket innebär att när barnets kläder blivit våta av spott , bör de bytt ut mot nya . Tänk på det som att byta en blöja : du skulle sätta ett nytt på i händelse av blöjeksem och fräscha, rena kläder utföra exakt samma funktion för barnsjukdomar utslag .

tips och varningar


 • tålamod med barnets humör när du behandlar en barnsjukdomar utslag . Tandsprickning är ett smärtsamt och obehagligt process och barnet helt enkelt inte förstår vad som händer . Om du behåller lugnet och tröstande när du behandlar utslag , sedan ditt humör kommer bidra till att lugna barnet och göra processen enklare .


 • Previous:nothing Next:hur man säkert använda isbitar med barnsjukdomar bebisar

  Relaterade artiklar


 • hur man kan kontrollera certifiering läkare ombord
 • lagar om abort & föräldrarnas anmälan
 • den bästa tiden att göra en självundersökning av bröst
 • inte hårspray förhindra löss
 • mag smärta
 • hur man hittar en tandläkare i Oregon
 • hur man beräknar optimala hjärtrytm
 • förteckning över fjärrkontrollen samråd onlineapotek
 • hur man kan jämföra nettokostnaderna hälsa täckning
 • Quickstep grunderna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com