hur man effektivt använda en Waterpik på ohälsosam tandkött

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-16
Gum sjukdom är en alldeles för vanlig orsak till smärta i munnen och i början av tandlossning . När en tandläkare upptäcker tecken på tandköttssjukdomar , tandborstning och tandtråd ensam är ofta inte tillräckligt för att förhindra ytterligare skador. Använda en Waterpik att vattna och medicinera skadade tandkött kan hjälpa till att hålla dem renare och hälsosammare
1 .
Kontrollera att du använder valde rätt storlek modell . Olika modeller erbjuder olika storlek alternativ för Waterpik s avrinningsområde . Om du har allvarliga problem med tandköttet och kommer att använda apparaten under lång , detaljerad rengöringar , kanske du vill köpa en stor modell . För alla andra , kommer de grundläggande man göra .
2 .
Var noga med att borsta och tandtråd tänderna väl innan du använder Waterpik . Utan tandtråd första är många av de matrester som annars skulle spolas bort av Waterpik ofta kvar inklämd på plats där de kan fortsätta att göra skada .
3 .
Allt vatten annan temperatur än extremt varmt eller kallt kan användas i vanliga WaterPiks dock varmt vatten är mer lugnande på ont i tandköttet och även lite kallt vatten kan svida känsliga tänder när de sprutas av en Waterpik . Börja med att fylla din med ljummet , svalt vatten sedan anpassa sig till din personliga smak senare .
4 .
Efter Waterpik har fyllts med vatten , placera besprutning staven inuti munnen och slut lätt runt den . Tryck på knappen på sidan av handtaget och håll det i. Som styr vattentrycket . Med den andra handen , slå på maskinen , med början på lägsta effekt .
5 .
Nu syfte munstycket slutet av Waterpik på området för din tandköttskanten du vill börja med och släpp knappen . Försök att noggrant skölja ett så stort område som möjligt tills munnen blir full av vatten . På den tiden trycker på stoppknappen , skölj och fortsätta med resten av din mun , se till att få alla som är svåra att nå platser i-mellan tänderna och tandköttet .
6 .
Om du vill rensa och vattna upp inne i tandköttet , finns särskilda extender tips för att spruta trollspö som tillåter detta . Vissa modeller kommer med ett ingår . Om din inte , de kan köpas på de flesta droger och varuhus . Något att tänka på om du inte använder den här bilagan är att fylla ungefär 20 procent av ditt vatten bassäng med en antiseptisk munnen tvätta för extra skydd.


Previous:nothing Next:hur man använder pigg dentala produkter med xylitol

Relaterade artiklar


 • fitness tips för en kvinna
 • hur man ska behandla torr socket naturligt
 • tecken på hypertention
 • hur man hittar en tandläkare i Nebraska
 • Hur sätter jag upp ett Wellness-program?
 • hur man mäter en behå storlek
 • hur man hittar en tandläkare i Iowa
 • om vikande hårstreck hos tonåringar
 • hur man söker tandvård fasader
 • Ovitrelle instruktioner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com