hur man får Tandfasader

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-28
Tänder som är missfärgade , dåligt eller helt enkelt trasiga kan orsaka låg självkänsla i en individ. Detta beror ofta på besvär som de kan känna när leende eller samtalar med andra individer som kan döma dem på utseendet på sina tänder . Medan traditionellt det enda sättet att fixa något av dessa problem var att få proteser , har framsteg inom tandvården det möjligt att uppnå en ljusare , bättre leende med mindre kostnad och smärta . Detta görs genom att tillämpa Tandfasader . Läs vidare för att lära dig att få porslinsfasader .

Du behöver : .
En belyst spegel
tandborste
tandkräm eller annan tand rensning material
Tandtråd
<. /h4 >
1 .
att få porslinsfasader det första du behöver göra är att välja en tandläkare . Din allmänna tandläkare kan ha den kompetens och utbildning som krävs för att utföra den här proceduren om de har utbildning eller specialisering inom kosmetisk tandvård . Men om de söker inte ut en tandläkare som specialiserat sig på kosmetiska behandlingar som de kommer att vara fullt utbildade och kunniga om porslinsfasader .
2 .
Consulting med din tandläkare är viktigt , och i allmänhet detta anses det första förfarandet . Om du använder din vanliga tandläkare för förfarandet inte detta kan kräva en extra möte , eftersom du kan rådgöra med honom eller henne under en traditionell städning eller hygien utnämningen . Men om du inte ser en specialist , kommer detta första möte kan du diskutera vad du vill och hur mycket det kommer att kosta och det faktiska förfarandet med tandläkaren du har valt .
3 .
Efter samrådet du kommer att ställa upp en ny tid , och denna gång förberedelserna för Tandfasader börjar . Eftersom fanér är bundna till framsidan av tänderna , kommer din tandläkare ta del av emalj på din tand . Detta kommer att bidra till att göra ett starkare band när de permanenta faner införs . När tillräckligt emalj har tagits bort tandläkaren tar ett avtryck eller mögel av dina tänder . Detta kommer att skickas till laboratoriet så att de kan skapa skräddarsydda porslinsfasader som passar perfekt till dina naturliga tänder. Din tandläkare kan göra tillfälliga faner och tillämpa dem på tänderna innan du lämnar kontoret för att skydda den utsatta tänderna . Även om detta inte nödvändigt , kan dina tänder verkar fula till någon på nära håll , och de är mer mottagliga för färgning under denna tid också .
4 .
hand om dina tänder är extremt viktigt när du är i mellan möten väntar på din permanenta faner . Tänder är större risk att bli färgad under denna tid , särskilt om du inte har tillfälligt faner på plats . Det är viktigt att du alltid borsta tänderna efter varje måltid samt tandtråd . Tandköttet kan blöda eller vara extremt känslig . Om detta inträffar ska du tala med din tandläkare eftersom detta kan fördröja tillämpningen av faner .
5 .
För uppföljningen utnämningen tandläkaren kommer att försöka att porslinsfasader i munnen innan han eller hon faktiskt obligationer dem på plats . Detta säkerställer att de är en exakt passform , och låter dig se till att de är exakt rätt för din mun och ditt leende . Om du inte är nöjd är det viktigt att du talar med under det här steget eftersom en gång införa faner är mycket svåra att avlägsna . Om du är nöjd med faner kommer tandläkaren gå vidare och band dem till tänderna .
6 .
Slutligen är det viktigt att du tar väl hand om din porslinsfasader efter att du har dem permanent på plats . Medan de är mycket smutsavstötande , är det fortfarande viktigt att borsta och tandtråd sedan håligheter och hål i tänderna kan uppstå runt kanterna på faner . Dessutom kommer ordentlig munvård bidra till att förlänga den totala livslängden på din faner , alltså att behöva byta ut dem så ofta.

tips och varningar


 • Tandfasader har en genomsnittlig livslängd på 10 till 20 år beroende på vård .
 • Du bör tala med din tandläkare att avgöra om porslinsfasader är rätt för tänderna .

 • Sök upp din tandläkare om du har problem med din faner som fastnar när du tandtråd eller udda känslor när bita ner .


 • Previous:nothing Next:hur man får tandvård mössor

  Relaterade artiklar


 • personlig hygien i köket
 • hur lätt tandvärk smärta
 • hur man hittar en tandläkare i Rhode Island
 • hur man borsta tänderna
 • synundersökning krav
 • hur du tandtråd dina tänder
 • effekterna av tobak på fostret
 • Varför är rökning dåligt för barn?
 • hur man ber en tandläkare för Novocaine
 • naturlig skönhet tips för vintern
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com