hur man får proteser

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-30
Tandvård har kommit långt under de senaste decennierna som ny forskning och teknik har gjort det möjligt för personer i alla åldrar för att upprätthålla en optimal nivå av oral hälsa som ger dem möjlighet att hålla sina tänder i bra skick . Men vissa människor har fortfarande problem med sina tänder , och de ofta måste bort på grund av röta eller sjukdom . Sedan tänder spelar en viktig roll i till utseendet , äta och andra aspekter av en människas liv , tandläkare använder löständer när de faktiska tänder är inte längre tillgängliga . Även att få proteser kan vara skrämmande att förstå förfarandet i förväg kan ta bort en del av ångest . Här är hur man kan få proteser

Du behöver : .
$ 300 till $ 8. 000


1
En av de första saker du måste göra i . För att få proteser är att rådgöra med din vanliga tandläkare om huruvida proteser är det bästa alternativet för dig . De flesta tandläkare rekommenderar att du bevarar och vårdar dina naturliga tänder så länge som möjligt , och de ser proteser som en sista utväg . De kan ha andra alternativ och förfaranden som de kan använda för att hjälpa dig att behålla din ursprungliga leende .
2 .
Om du och din tandläkare bestämmer dig proteser är det bästa alternativet , måste du bestämma som kommer att utföra proceduren. Några allmänna praxis tandläkare har utbildning i proteser medan andra kan rekommendera att du ser en specialist .
3 .
Efter att fastställa vem som kommer att utföra protesen förfarandet är det viktigt att du har ett samråd med dem . Detta ger dem möjlighet att diskutera olika alternativ tillgängliga för dig med proteser samt svara på alla frågor du kan ha . Till exempel kan du ta reda på att du bara behöver partiella proteser för en viss sida eller nivån på munnen i stället för en hel uppsättning. Under detta möte din tandläkare kommer troligen att ta ett avtryck av din mun och ditt bett . Det ger dem möjlighet att utveckla dina proteser och få dem redo att installera samma dag som ditt förfarande.
4 .
På dagen för förfarandet din tandläkare kommer att tillbringa större delen av sin tid utvinna de tänder som finns kvar i området i munnen där proteser kommer att placeras . Detta i allmänhet anses vara en större operation, så förvänta anestesi och någon att köra dig hem . Det kan även omfatta avlägsnande av lite ben att se till att proteser hålla den på plats också.
5 .
Efter tänder har extraherats tandläkaren kommer att infoga dina proteser i din mun om du får omedelbar proteser . Det finns många fördelar med att använda omedelbart proteser , vilket är varför fler och fler tandläkare rekommenderar dem till sina patienter. De möjliggör för patienterna att gå ut ur sina kontor med ett helt nytt leende istället för att vänta några veckor för svullnaden från extraktion att gå ner för att passa dem i deras mun . Dessutom bidrar de också minska mängden svullnad och blödning som sker efter en större tänder utvinning .
6 .
En uppföljning utnämning blir nödvändigt efter några veckor eller månader beroende på hur lång tid det tar att läka från utvinning operation . Permanent tandprotes kan stoppas i munnen om du inte väljer omedelbar dem så snart svullnaden har minskat och de kan vara rätt och cementerade i. Personer som hade valt omedelbar proteser kan återgå till ett möte i en några månader för att anpassa sina löständer nu när svullnaden har lagt sig .

tips och varningar


 • Rådgör med din tandläkare om huruvida proteser är rätt val för dig .


 • Previous:nothing Next:hur man räta tänder

  Relaterade artiklar


 • hur du skyddar ditt testiklar
 • hur man kan kontrollera en temperatur under armen
 • vad är en läpp stötfångare ?
 • hur man tolerera smärta på pitocin
 • feber framkallade reaktion mot antibiotika hos barn
 • defibrillator specifikationer
 • utvärdering av manliga kosttillskott
 • hur man hittar en lokal tandläkare
 • hur man kan upprätta napp regler för spädbarn
 • hur man kan förstå ADD och ADHD
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com