hur man gör mintsmak tandkräm

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-17
Har du någonsin verkligen tittat på ingredienserna på en låda med tandkräm ? Många av dem som har är förbryllad av dessa kemiska klingande ingredienser, såsom Tetrasodium pyrofosfat eller titandioxid . Vad exakt är Cocamidopropyl Betaine , och varför går det i min mun ? Eller kanske du är orolig över varningen att kontakta din lokala Poison Control Center är ett barn under 6 sväljer mer än en ärta stora belopp . Oavsett anledning, verkar det som om folk skulle vilja veta lite mer om något som läggs i munnen . Tänk om du kunde göra en ren och frisk , uppfriskande tandkräm hemma , för mindre pengar än du spenderar på kemiskt spetsad nationella varumärke ? Tja , nu kan du . Här är hur du gör din egen uppfriskande , mintsmak tandkräm hemma

Du behöver : .
Spoon och skål för att blanda ingredienser
En burk för att lagra dina färdig produkt .
1 /4 kopp vegetabilisk glycerin.
1 /4 kopp vit kosmetisk lera .
1 /4 kopp bakpulver.
1 /8 kopp havssalt .
6-10 droppar pepparmynta extrakt .
4 droppar kryddnejlika olja (tillval ).


1 .
Samla alla dina material vid köksbordet . Det är en mycket mer flytande process om allt är organiserat framför dig så att du inte behöver lämna din blandning sitter medan du jaga nästa ingrediens.
2 .
Placera vegetabiliskt glycerin i din skål . Detta är din bas ingrediens och kommer att bidra till att bryta ner eventuella oljor .
3 .
Tillsätt vitt kosmetiska leran till skålen . Kosmetisk är lera milt slipmedel och kommer att hjälpa din tandkräm mer rengöring makt . Det är särskilt bra på att arbeta på plack .
4 .
Tillsätt havssalt till skålen . Havssalt innehåller naturliga ämnen som bidrar till att skärpa och stärka tandköttet , och starkare tandkött hjälper till att bekämpa och förebygga tandköttsinflammation.
5 .
Tillsätt bakpulver till skålen . Bakpulver hjälper att rengöra och bleka tänderna och fräscha upp din andedräkt .
6 .
Lägg till pepparmynta extrakt till skålen . Spearmint extraktet kan användas i stället . 6 droppar räcker oftast , men det skadar inte att lägga några extra droppar .
7 .
Tillsätt kryddnejlikeolja till skålen . Detta krävs endast för dem som har känsliga tänder . Den kryddnejlikeolja innehåller naturliga ämnen som hjälper lindra smärta och ta udden av borstning . Om du gör en tandkräm för någon med känsliga tänder , rekommenderas att minska mängden av kosmetiska lera till 1 /8 kopp .
8 .
Blanda alla material grundligt , tills en jämn Är konsekvent pasta bildas .
9 .
Sätt din tandkräm i ett förråd burk . Ljus försämrar tandkräm snabbt , så det rekommenderas att antingen använda en gul burk annars förvara tandkräm på en plats i direkt solljus . Om du är obekväm med att doppa din tandborste i burken , kan sedan tömma tandkrämsförpackningarna att köpa i de flesta växtbaserade utbudet butiker ( eller webbplatser ) . Dessa har den extra fördelen att hålla ljus ut pastan .

tips och varningar


 • gärna att experimentera med olika smaker . Extrakt finns i en mängd olika smaker än mynta .


 • Previous:nothing Next:hur man handskas med visdomständerna kommer i

  Relaterade artiklar


 • Hur man sköter om hängslen
 • hur man kan förebygga tandproblem
 • det mänskliga örat struktur
 • hur man kan utveckla naturliga kurvor
 • Varför har vi ben i våra öron?
 • PURELL hand sanitizer fakta
 • hur man kan jämföra rullande vandrare
 • hur man kan undvika graviditet genom att kontrollera livmoderhalsen
 • hur man sparar en flisas tand
 • vad är orsakerna till dåligt beteende hos ett barn?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com