hur man handskas med att ha dåliga tänder

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-16
Om ögonen är fönstren till själen , är ditt leende fönstret till din personlighet . Här är hur man handskas med att ha en mindre än stellar uppsättning tänder , även om de är riktigt dåliga
1
Se en tandläkare . Detta kan tyckas väldigt grundläggande , men vissa människor har dåliga tänder eftersom de inte besöka tandläkaren regelbundet på grund av rädsla eller brist på ekonomiska medel att betala för tandvård . Det finns tandläkare som är specialiserade på att behandla dem med alltför rädsla för tandläkaren , antingen med läkemedel för att hjälpa dig att slappna eller med musik eller videor på att din uppmärksamhet på den tandvård . Om du inte har tandvårdsförsäkringen och kan inte betala för din utnämning , kolla in gratis kliniker det området , eller en tand skola där de kan se dig gratis eller en reducerad skattesats.
2 .

Borsta tänderna flitigt . Även om du lider av röta eller extremt sneda tänder , hålla dem rena är ett måste . Skämda tänder ofta lämnar er med illaluktande andedräkt , så det är viktigt att hålla munnen så ren som möjligt . Pensla flera gånger om dagen och använda myntverk eller sockerfritt tuggummi för att undvika lukt från dina dåliga tänder . Om dina tänder är extremt krokig , det finns fler platser för plack att dölja , så grundlig borstning är nyckeln .
3 .
Lär dig att le med munnen stängd . Du behöver Flash inte en stor Toothy flin att förmedla din personlighet . Om du fortfarande väntar på att få dina tänder fast , låt inte din förlägenhet hindra dig från att njuta själv i grupper . Smile verkligen utan att utsätta tänderna för alla att se . Försök att inte täcka ansiktet med händerna när du talar eller ler , dock . Detta drar endast uppmärksamhet åt ditt problem område .
4 .
Acceptera att ingen är perfekt . Alla har en brist i sitt utseende som de önskar var annorlunda . Om din brist är dina dåliga tänder , försöka acceptera detta och gå vidare .


Previous:nothing Next:hur man rengör din tandborste

Relaterade artiklar


 • spjälsäng för livet instruktioner
 • vitamin och mineral information för barn
 • Hur får man en tuggummi transplantat
 • hur du håller ditt barns tänder friska
 • hur man kan jämföra äldreboenden i ditt område
 • kul träningsprogram
 • gym i Urbana, Illinois
 • checklista för pediatrisk fysisk bedömning
 • hur man rengör tänderna
 • hur man skall bedöma en 20-månader gammal för koncentrationsförmåga
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com