hur man hittar tandkräm som inte brinner

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-23
Reklamfilmer visa folk ler när du borstar tänderna och gå iväg med en ren , Minty Fresh mun . Tyvärr har många människor inte samma erfarenhet . Efter en smärtsam släng av borstning , vandrar de iväg med känsliga tänder eller ont munnar som brinner . Om tandkrämen gör knepig att rengöra tänderna outhärdlig , prova dessa tips för att hitta tandkräm som inte brinner

Du behöver : .
Slipmedel tandkräm
. Tandborste .
Tandtråd.
Flouride skölj .


1 .
Leta efter naturliga ingredienser. Dessa naturliga ingredienser är mindre benägna att orsaka irritation i munnen , inklusive brännande känsla. Mycket mer mild än kommersiella märken , rena de lika effektivt . Kontrollera om tandkrämen har American Dental Association (ADA ) sigill på det .
2 .
Se till att tandkrämen har ett alternativ till fluor , eller att en av de fyra översta ingredienser är en som kämpar håligheter . En vanlig ingrediens är natrium monoflourophosphate .
3 .
Diskutera din allmänna tandhälsa med din tandläkare och be henne att titta på eventuella sår som kan vara upprörd genom att borsta . Ofta tandläkare kan avgöra om tandkrämen orsakar sår och kan föreslå att byta till en mild formula som inte brinner förrän såren klara upp . Då kommer de att se om såren flamma upp när du kommer tillbaka till den normala varumärket av tandkräm .
4 .
Be din läkare att kontrollera om allergier . Du kan vara allergisk mot pepparmynta eller andra oljor läggas till tandkräm . Din läkare kan utarbeta en plan för att experimentera med olika typer av tandkrämer för att se vilka ingredienser som orsakar sveda så att du kan hitta ett bättre tandkräm som inte bränner .
5 .
Prova tandkräm för barn berikade med fluor men utan de Minty oljor att många vuxna formler innehåller . Särskilt utformade för att smaka behaglig att barn , fackliga detta alternativ brännande känsla till en välbehaglig effekt som inte bränner .


Previous:nothing Next:hur du håller dina tänder och tandkött friska

Relaterade artiklar


 • inte dricka club soda rehydrera kroppen
 • hur man kan övervinna rädsla för en rotfyllning
 • vad gör linsen i ögat göra?
 • svårigheter av en färgblind person
 • hur man bygger ett barns SPRIDARE
 • inkubator utveckling
 • Hur du tar en temperatur med ett glas termometer
 • svartmögel symtom & farorna
 • Hur man sköter om en inbäddad falsk tand
 • hur man gurgla
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com