hur man läka hålrum med hjälp av ozon

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-17
Ozonterapi är en ny tand innovation som faktiskt kan hjälpa till att läka hålrum . Detta innebär att en hålighet som traditionellt skulle ha krävt borrning och en fyllning kanske inte behöver detta förfarande. För närvarande finns det bara en handfull tandläkare i USA med hjälp av metoden , men tekniken är ganska populär i England, Tyskland , Nya Zeeland och Kanada

Du behöver : .
Healozone patient kit
Din regelbunden tandvård regim , t. ex. tandkräm med fluor , tandtråd och munvatten med fluor .
Vilja och tålamod .

ozonbehandling


1 .
Hitta en tandläkare använder Healozone genom att besöka ett av de områden som anges i avsnittet Resurser nedan . Om du har problem med att hitta en tandläkare i USA , kontakta en tandläkare någon annanstans att fråga om amerikanska tandläkare använder Healozone .
2 .
satt upp ett möte med tandläkaren du väljer att använda för din Healozone behandling . Troligtvis det första besöket kommer att bli ett samråd . Tandläkaren kommer att berätta om Healozone och gör en undersökning av dina tänder och hur Healozone kan gynna dig .
3 .
led i granskningen av dina tänder kommer att omfatta användning av en laser , kallad DIAGNOdent , för att upptäcka hur mycket av förfall , om någon , i varje tand . Den DIAGNOdent läsning kan vara allt från 0 till 99.
4 .
vet att en läsning mellan 0 och 20 innebär att du har början till en cavitated lesion . Tjugo till 50 innebär att du troligen har en hålighet . Femtio eller mer betyder att du har en djupare hålighet .
5 .
Tänk på att behandlingen av innebär användandet av ozon med hjälp Healozone . Tandläkaren placerar Healozone handstycket i munnen , och sugkoppen i änden går över tanden att det blir tätt . Ozonet levereras sedan till din tand .
6 .
Vet att beroende på vilken grad av förfall , är ozon kvar på under en viss tid. För en DIAGNOdent läsning från 0 till 20, kan tandläkaren endast använda ozon i 20 sekunder . För mycket högre nivåer, t. ex. 99 , mer än två minuter eller får användas .
7 .
Tänk på att för medelstora och stora håligheter kan tandläkaren borra bort en del av röta eller öppna upp det ganska förfallna området först , så att ozon är mer effektivt . Om detta görs , i allmänhet efter ozon tandläkaren kommer att placera en Fuji 7 tätning , som ger fluor på tanden , medan det läker . Detta skyddar också tanden . En provisorisk fyllning kan också användas .

Efter ozonbehandling


1.
Skaffa en patient kit för din användning hemma för att hjälpa tanden kick av mineraler . Satsen innehåller en särskild tandkräm , muntliga skölj och spray .
2 .
Använd tandkräm två gånger per dag och skölj eller spray tre gånger per dag .
3 .
Kom tillbaka för att kontrollera och se om dina tänder har remineralized . Om inte , kan en andra behandling av ozon skall användas.
4 .
vet att om tänderna har remineralized , då i allmänhet att de har en glasartad och hård yta och är resistenta mot ytterligare förfall. Om förfallet var djupare och lite tandsubstans togs bort , kommer ett Fuji 7 tätning placeras följas av ett permanent vit fyllning .

tips och varningar


 • Healozone terapi handlar om mycket mindre obehag än borrning och fyllning . Förfarandet är i allmänhet smärtfritt .
 • Ozon terapi kan användas för en tand som har förfall nära nerven , ibland eliminerar behovet av en rotfyllning . Tandläkaren borrar bort en bra bit av förfall , stoppa innan nerven . Ozonet används , med hopp om att det område i närheten av nerven kommer kick av mineraler och hårdnar , vilket skyddar nerven .
 • Om förfallet har nått nerven kommer tandläkaren följa samma process för att ta bort de flesta av förfallet , men lämnar några tandsubstans över nerven . Ozonet kommer att genomsyra nerven , bli av med infektionen och bakterier och hjälper nerven att läka tillsammans med tandsubstans uppfriskande . Detta kanske kan förhindra en rotfyllning också!
 • Om du har djupare förfall , kan tandläkaren rekommendera mer än en ozonbehandling , för att ge dina tänder en bättre chans att kick av mineraler och läka . Till exempel kanske du har behandling varannan vecka under en period av månader i stället för bara en behandling och en eventuell andra under de tre månader .
 • Healozone är för närvarande inte godkänt av FDA i USA . Kliniska prövningar började vid tre olika platser i USA , med hopp om att få godkännande av FDA efter resultaten från en 12-månaders studie av effekterna av Healozone och dess säkerhet . Webbplats finns i arkivet.
 • flesta vård planer kommer inte att betala för Apparater för ozonterapi, eftersom det inte ens har godkänts av FDA i USA ännu . Plan för att få betala för behandling ur fickan .
 • Det är viktigt att följa upp med användning av patientens kit som instrueras att hjälpa dina tänder har en förmåga att kick av mineraler !


 • Previous:nothing Next:hur man gör mintsmak tandkräm

  Relaterade artiklar


 • hur man väljer vandrare
 • om sjukdomar i gallblåsan
 • hur man beräknar DALY
 • hur man hittar en tandläkare i Kalifornien
 • hur man kan bli av överbelastning
 • hur man hittar en tandläkare i Massachusetts
 • hur man kan förebygga tandproblem
 • Vilka är orsakerna till överdriven ögonblinkningar?
 • yogaställningar för barn
 • protokoll för perinatal genetisk rådgivning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com