hur man säkert använda isbitar med barnsjukdomar bebisar

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-01
Isbitar är en betydande kvävningsrisk för barn under fyra års ålder-isen kan fastna i halsen och kanterna kan skära längs barnsjukdomar tandkött . Den kalla temperaturen och användarvänlighet gör dem bra att använda med barnsjukdomar spädbarn , dock under förutsättning att de kan användas säkert . Du kan göra det om du följer några enkla steg

Du behöver : .
isbitar
Förslutningsbar plastpåse.
Tvättlapp.
Hammer.
Mesh feeder .
Popsicle pinnar.
Islådan .


1 .
Placera isbitar i en plastpåse och slå in påsen i en fuktig tvättlapp . Håll ena änden av tvättlapp medan barnet tuggar i andra änden . Tandsprickning bebisar kan sedan säkert suga på isen och få lugnande effekter av den kalla utan att riskera att svälja något farligt .
2 .
Seal isen i en plastpåse och pundet den med en hammare tills den är helt krossad . Slaskiga isen går inte samma risker för kvävning som solida kuber , och du kan använda den för att mata ungarna säkert som barnmat eller äppelmos .
3 .
Ge barnet isen i en maska feeder-en enhet som en flaska som är utformad för att låta barn äta mat på ett säkert sätt utan risk för kvävning . Den innehåller ett fast handtag och det nät som är tillräckligt tät för att hålla isbitar av farligt storlek från att glida igenom . Du kan köpa dem online på butiker som One Step Ahead , som är specialiserat på baby produkter ( se Resurser nedan ).
4 .
Blöt en bitring eller trasa i vatten och sedan frysa den . Bebisar kan suga på den is som bildas runt tyg eller metall och minska sina barnsjukdomar smärtor utan att oroa sig skarpa kanter större kuber .
5 .
Skapa tandsprickning poppar genom att placera träbåtar pinnar i is kub tråg och fylla dem med vatten . Isbitarna fryser till pinnar , vilket gör att du kan hålla fast dem ordentligt medan barnet säkert fungerar på kuberna .
6 .
Titta barnet nära medan han arbetar på något med is . Det bästa förebyggande åtgärd är helt enkelt vaksamhet : att hålla ett skarpt öga på barnet och inte bli distraherad av något annat . Om problem uppstår , kan du agera därefter snabbt för att förhindra någon oriktighet från att hända .

tips och varningar


 • Se till att din bebis inte bita ner på isbitar medan han är barnsjukdomar . Krossa dem i munnen kan vara mer benägna att skära i tandköttet och orsaka smärta vid tandsprickning .


 • Previous:nothing Next:hur man håller amning under tandsprickning

  Relaterade artiklar


 • instruktioner för en ceragem säng
 • navelsträngsblod information
 • Vilka är orsakerna till överdriven ögonblinkningar?
 • hur man hittar en tandläkare i Ohio
 • artificiell insemination förordningar
 • hur man gör pepparmynta tandkräm !
 • hur man borsta tänderna samtidigt bär hängslen
 • Varför kan jag inte se mid-range med progressiva glas?
 • hur stödet blödande tandkött
 • låga testosteron hos män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com