hur man väljer en tandläkare som specialiserat sig på faner

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-08
Att hitta rätt tandläkare att tillämpa dina fasader kan vara en frustrerande upplevelse , eftersom det inte finns några speciella skolor som tandläkare kan delta för att få ytterligare utbildning i detta ämne . På grund av detta , blir upplevelsen den viktigaste faktorn som du kan basera ditt beslut . Genom att välja en kosmetisk tandläkare noga , kan du också förhindra ytterligare komplikationer och spara pengar på lång sikt
1 .
Välj en tandläkare som har utfört behandlingen innan och kan erbjuda "före " och " efter " bilder på verkliga patienter. Ju mer erfarenhet en tandläkare har på detta område , desto mindre chans har du att uppleva problem med detta förfarande eller efterbehandling .
2 .
Ställ frågor om utbildning och fortbildning . En professionell tandläkare som specialiserat sig på faner borde ha tagit en doktorandkurs i ämnet, plus att han bör delta i årliga konferenser och workshops för att hålla sig uppdaterad om nya tekniker och material.
3 .

Välj en tandläkare som är kvalificerad att arbeta med faner genom att besöka amerikanska Tandläkare Association katalogen och gör en sökning efter en kosmetisk tandläkare i ditt område (se Resurser nedan) . När du har hittat en , kalla henne kontor för att se sina erfarenheter matchar dina specifika behov.
4 .
Använd DentistDirectory webbplats om du har särskilda behov som behöver fyllas när man väljer en tandläkare som specialiserat sig på faner (se Resurser nedan) . Till exempel kan du behöva en professionell som talar ett annat språk än engelska , erbjuder sedering eller lustgas eller är öppen på helgerna . Webbplatsen kan också hjälpa dig att hitta en tandläkare som arbetar inom ett visst avstånd eller kan nås via kollektivtrafiken.
5 .
Tour de faciliteter om du kan . Detta gör att du kan mäta kvaliteten på de instrument och teknik som finns tillgänglig och ge dig möjlighet att interagera med personalen . Fråga personalen om deras förmåga att uppfylla dina specifika behov. Till exempel bör patienter med hög ångest välja en tandläkare som erbjuder sedering eller särskilt miljömässigt verktyg, till exempel hörlurar eller huvudmassage .
6 .
Välj en klinik som annonserar tillämpningen av faner som dess huvudsakliga praxis . Många av dessa kliniker finns i Kalifornien, Florida och New York , så fundera på att resa för att få din tandvård arbete om du har en nära vän som bor i ett av dessa områden .

tips och varningar


 • Om allt annat misslyckas , be din egen tandläkare för en rekommendation. Hon kan antingen hänvisa dig till en professionell direkt eller hjälper dig att välja en bygger på data och tredje part rekommendationer.


 • Previous:nothing Next:hur man ska finansiera tandvård fasader

  Relaterade artiklar


 • lagar om abort & föräldrarnas anmälan
 • låga testosteron hos män
 • hur reparera repor på glasögonglas
 • gör kontakter ont ?
 • hur man hittar en tandläkare i New Mexico
 • att känna igen de fram och bak på mjuka kontakter
 • den genomsnittliga längden på en kvinnlig lårben
 • hur kartlägga en temperatur rekord
 • hur man hittar en tandläkare i New Hampshire
 • gammeldags förkylning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com