Hur man naturligtvis bli av med dålig andedräkt

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-15
Är du lider av dålig andedräkt ? Så många människor i världen har detta obehagligt och pinsamt skick . Det finns flera saker som orsakar dålig andedräkt , men en hel del människor har möjlighet att eliminera dålig andedräkt med bara några få enkla steg . Ibland har dålig andedräkt på grund av dålig tandhygien . Andra kan ha dålig andedräkt på grund av sin kost , vissa mediciner de tar , eller att de har en torr mun . Lyckligtvis finns det några saker som du kan göra för att naturligt bli av med dålig andedräkt.

Du behöver :
Fluortandkräm
. Tandtråd.
Fluorid munvatten .
Massor av frukt och grönsaker.


1 .
Practice god tandhygien . Var noga med att borsta tänderna minst två gånger om dagen med en fluortandkräm och glöm inte att borsta tungan och gommen också . Du bör också använda tandtråd dagligen ( efter tandborstning ) , i syfte att undanröja mat som har fastnat mellan tänderna . Dessutom , se till att du skölja munnen varje dag ( i 30 sekunder ) med en fluor munvatten .
2 .
förhindra att få en torr mun . Muntorrhet händer när det finns en brist på saliv i munnen och detta orsakar dålig andedräkt uppstår . Folk kan få en torr mun från att andas genom munnen , dricka alkohol , inte dricka tillräckligt med vatten eller tar vissa mediciner som antidepressiva , antihistaminer och blod mediciner trycket .
3 .
Drick mycket vatten varje dag . Du bör dricka minst 6 till 8 glas vatten om dagen , för att bli av dålig andedräkt. Dricksvatten tvättar bort matrester partiklar och bakterier från munnen .
4 .
Håll dig borta från livsmedel med en stark lukt och kryddstark mat . Livsmedel såsom vitlök och lök kan lämna en dålig smak i munnen under en längre tid . Så det är bäst att inte äta dem alls .
5 .
Eliminera tobaksvaror från ditt liv . Rökning kan lämna en obehaglig smak i munnen och får dig att utveckla dålig andedräkt. Så , undvik att använda någon typ av tobaksvara .
6 .
Lägg mer frukt och grönsaker till din diet. Äta skarpa frukt och grönsaker som morötter , äpplen , selleri och gurka , till alla bidra till att undanröja naturligt dålig andedräkt. Du kan också prova andra produkter av frukt och grönsaker , men försök att hålla sig till skarpa frukt eftersom det tenderar att fungera bättre på att eliminera dålig andedräkt.

tips och varningar


 • Ibland dålig andedräkt kan bero på håligheter, ruttna tänder , tandköttsproblem eller ett sjukdomstillstånd , såsom diabetes eller njure krämpa . Så , se till att besöka tandläkaren för regelbundna kontroller ( minst en gång var sjätte månad) och se din läkare minst en gång om året.


 • Previous:nothing Next:hur man ansöker tandblekning strips

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar en tandläkare i Texas
 • betydelsen av PSA-nivåerna
 • hur man kan släppa det förflutna, fokusera på nuet och inte stress om framtiden
 • hur man avhjälpa vattkoppor för barn
 • problem relaterade till rökning
 • hur man ska finansiera hälso-täckning
 • hur man skriver en kunskap diagnos underskott ammande
 • Fördelarna med 40 minuter på ett löpband
 • hur man väljer en tandläkare som specialiserat sig på faner
 • hur man ska förstå gingivit orsaker
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com