hur man får blekning fack

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-07-01
De flesta människor vill ha vitare , ljusare tänder . Lyckligtvis finns det idag massor av alternativ på marknaden för att hjälpa oss att nå detta slutresultatet . Fortsätter dock en av de mest populära val som måste blekning magasin . Utanför lägga faner eller professionell blekning behandlingar lampa , blekning fack verkar ge det näst bästa blekning resultat . Dessutom är resultaten av en professionell blekning bricka behandling kommer sannolikt att pågå mellan tre och fem år . Men hur får du blekning fack ? Det är enklare än du kanske tror så följ bara stegen i denna artikel .

Du behöver :
Tandläkare
. Professionella blekning behandling ( om du väljer denna metod ) .
Hemma fluorbehandling (om den metoden är valt) .
Tandborste .
Tandkräm.

Hur får Blekning fack


1 .
För professionell blekning brickor , som använder en högre koncentrat av peroxid behandling , måste du beställa tid hos en tandläkare . Han eller hon kommer att undersöka dina tänder och tandkött för att garantera att denna blekning är lämplig för dig . Patienter med tuggummi skrubbsår , sår eller andra problem får inte omedelbar kandidater för detta förfarande. Dessutom kommer blekning brickor fungerar inte för patienter som har skalfasader eller de som har inneboende fläckar som ligger under emaljen. Sådana fläckar är oftast ärftlig . Behandlingen också rekommenderas inte till patienter som tar vissa typer av antibiotika eller för dem som har utsatts för stora mängder fluorbehandling . Patienter som genomgår vissa typer av tandvård kan också ha att skjuta upp blekning brickor tills behandlingar är komplett och tandköttet har läkt ordentligt .
2 .
Gå till din tandläkare möte med alla de frågor som du kan tänka på om blekningsprocess . Innan ett beslut om att investera någonstans mellan $ 250 och $ 500 för professionell blekning magasin du behöver för att göra vissa att behandlingen är rätt för dig .
3 .
Om du väljer att gå vidare med förfarande måste du tillåta din tandläkare att ta ett avtryck av dina tänder för att bilda en skräddarsydd blekning fack just för dig .
4 .
följa de förhållningsregler din tandläkare för att använda din professionella blekning bricka produkter . Han eller hon kommer förmodligen ge dig en koncentrerad mängd väteperoxid behandling ( cirka 35% ) att använda med facket . Instruktioner kommer ges till låta dig veta hur ofta du använder blekning fack samt beskriva tid behandlingen kommer att ta (vanligtvis mellan 10 och 14 dagar ) . Efter den punkten kommer tandläkaren säga "om " och " när " att upprepa eventuella framtida behandlingar .
5 .
Använd en tand godkänd tandkräm för regelbunden tandborstning . Också se till att borsta som helst efter att ha förtärt något som tenderar att färga emalj som kaffe , te , rött vin , rödbetor , eller något artificiellt färgad mat och dryck.
6 .
Om du väljer att använda en hemma blekning facket behandling , måste du köpa ett kit någon där tand produkter säljs . At-home behandlingar räckvidd normalt i pris från mellan $ 15 till $ 30 . Var dock medveten om att at- home behandlingar är mycket mildare än professionella . Därför kan slutresultatet aldrig bli så drastiskt som med professionell blekning fack . Dessutom , eftersom behandlingarna blir mildare får de spridas ut över en längre tidsperiod , t. ex. två till tre gånger om dagen så länge som en månad . Blekning Resultaten kommer också att inte lika länge som med professionella behandlingar . Du kommer sannolikt att behöva upprepa at- home blekning behandlingar med några months. Many av samma begränsningar som gäller för professionella behandlingar blekning facket också gälla för at- home kit blekning facket . Vara säker på att noggrant läsa all den information som tillhandahålls i förpackningen när det gäller restriktioner för användning av satsen .
7 .
följa anvisningarna i din blekning facket kit , göra facket visningar av dina tänder.
8 .
När magasinen är redo , följ noga kit instruktioner för att utföra ditt at- home blekning förfarande .
9 .
Upprepa blekning förfaranden så ofta som anges i ditt kit , varken mer eller mindre . Var noga med att följa alla instruktioner till punkt och pricka .
10 .
Följ alla riktlinjer som anges i ditt kit instruktioner när det gäller skötsel och underhåll av din nya ljusa, vita leende .

tips och varningar


Följ
 • instruktionerna för dig blekning facket förfarande .
 • Använd endast de typer av produkter som rekommenderas eller godkänns av din blekning fack behandling (yrkesmässiga eller at- home ) .
 • Om du har några tvivel huruvida du är en kandidat för på-hem blekning facket kit , kontakta din tandläkare innan framåt.
 • Om du har ett tillstånd som begränsar användningen av blekning fack, inte ignorera det eftersom det är där för din egen säkerhet .
 • Försök inte att använda en behandling väteperoxid som inte är gjord speciellt för din typ av blekning facket .
 • Undvik blekmedel på tandköttet .
 • Använd bara dina egna, anpassade blekning facket , ingen annans .
 • Lägg inte extra blekning behandlingar eftersom det kan leda permanenta skador på tänderna och /eller tandkött .


 • Previous:nothing Next:Hur får man en krona

  Relaterade artiklar


 • hur man behandlar gingivit med bakpulver
 • vad gör b.i.d.
 • hur man kan jämföra resultat och ideella vårdhem
 • hur sluta vara rädd för tandläkaren
 • Vad bör vikt enligt höjd?
 • CT-scanning fakta
 • Fördelarna med p-piller
 • dödfödsel riskfaktorer
 • hur man hittar en tandläkare i Georgien
 • hur man använder munvatten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com