hur man fixar en fast tandkräm pump

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-05
Tandkräm pumpar praktiska prylar . De kan pumpa ut en uppmätt tandkräm klump helt rätt för en tandborste . En tandkräm pumpen kan användas med en hand , vilket gör det enkelt för människor i en hast , för barn och för personer med hand-samordningsproblem. Ibland pumpar sluta arbeta även om pumpen röret fortfarande har tandkräm . Med dessa enkla steg kan du få tandkräm pumpen arbeta igen

Du behöver : .
Tandkräm pump
. Tandpetare.
Pappershandduk eller tvättlapp .


1 .
Titta på pumpen . Om pumpen har fastnat och kommer inte att öppna , kan tandkräm ha torkat sig på munstycket där tandkrämen kommer ut . Ta en fuktig pappershandduk eller tvättlapp och torka av tandkräm på munstycket . Pumpa tandkräm en eller två gånger och ta bort eventuella tjocka eller globby tandkräm som kommer ut . Torka av munstycket igen för att vara säker på att den är ren . Detta är det vanligaste problemet .
2 .
Tänk pumpen gångjärnet . Tandkräm kan fastna på baksidan av munstycket mellan locket gångjärnet och munstycket . Det fungerar som klister och håller locket från att öppnas . Försiktigt bända framsidan av locket från munstycket och luta det tillbaka . Håll huven öppen och använd en tandpetare för att rengöra tandkräm från mellan locket gångjärnet och munstycket . Kör munstycket området under varmt vatten för att mjuka upp torr tandkräm . Rengör alla gamla tandkräm . Försök att pumpen kan kontrollera att det fungerar smidigt .
3 .
Prova munstycket . Om pumpen fungerar och munstycket öppnas men ingen tandkräm kommer ut , titta inuti munstycket . Om munstycket är full , kan tandkrämen har torkat inne i munstycket . Använd en tandpetare eller annan smal verktyg för att plocka ut någon träskor i munstycket . Tandkrämen ska nu flyta lätt .
4 .
Kontrollera kolven . Om munstycket är rent och pumpen fungerar men ingen tandkräm kommer in i munstycket , kan luft fast i kolven . Kolven är mekanismen i pumpen röret som sticker tandkrämen upp . Titta inne i botten av tandkrämstub . En liten plast skiva ner i kolven . Sätt ett finger inuti röret och tryck försiktigt uppåt på kolven tills tandkrämen rinner ut i munstycket.
5 .
Care för tandkräm . Förvara alltid pumpen upprätt . Rengör munstycket när den har tandkräm svämma över . Förvara pumpen för direkt solljus eftersom värmen kan få tandkräm torkar ut .


Previous:nothing Next:hur man vitare tänder med salvia och salt





Relaterade artiklar


 • hur man tolerera smärta på pitocin
 • hur man ska tolka en genogram
 • orsakerna till födelsemärken
 • säkerhet alternativ för elektriska medicintekniska skotrar
 • övningar hemma för en platt mage
 • hur man kan få från tandimplantat
 • stödgrupp idéer för pensionärer
 • negativa effekterna av tryckta medier
 • vad är tecknen på att behöva din halsmandlarna?
 • hur man fixar en uppsvälld mage




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com