hur man gör en TMD mun vakt effektivare

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-07-05
Mun vakter , används för att behandla Temporomandibular sjukdomar ( TMD ) , finns i olika former, färger och storlekar och behandla en rad olika hälsofrågor och symtom som påverkar käklederna såsom knyta , slipning och felaktig tandvård anpassning . De är mest effektiva när de används tillsammans med andra behandlingar och en TMD behandlingsplan . Här är hur man får ut det mesta av din TMD tandskydd
1 .
Följ din tandläkare eller ortodontist instruktioner , eftersom de grundar sig på den individuella vårdplan som syftar till att lindra dina specifika TMD symtom och hälsofrågor som orsakar dem . Även detta steg kan tyckas som sunt förnuft , många TMD drabbade skruva upp eller ignorera instruktioner under behandling , orsakar en ökning av symtomen eller permanent käkled och tänder skadas .
2 .
Relax . Det enklaste sättet att göra din TMD munskydd mer effektiva är att de-stress kroppen eftersom stress tros vara en av de största orsakerna till knyta och slipning . Även mun vakter för att skydda tänderna från fysiska skador , kommer de inte att skydda din käklederna eller bidra till att minska smärtan om dina tänder är spänt sätter en gräns eller senor, muskler eller ligament längs nacken och ansiktet är så hårt att de orsakar okontrollerad knyter eller käken förskjutning .
3 .
Öva andning och tekniker biofeedback som hjälper dig att slappna av och ändra någon beteenden som kan vara en källa till stress, spänning eller symtom TMD . Mind -over-organ eller orsaka behandling tekniker komplement symtomfri enda behandlingen genom att behandla den underliggande orsaken till dina besvär och symptom.
4 .
Massage ditt huvud, ansikte , nacke och axlar eller schemalägga regelbundna behandlingar med en professionell sjukgymnast eller massör . Lätt , regelbunden massage inte bara löser över stressad , tight eller ansträngda områden , men hjälper till att frigöra åtdragna bindvävshinnan som också kan vara en bakomliggande orsak till åtstramning . Denna typ av terapi fungerar även tillsammans med andra behandlingar för att förbättra muskel-relaterade TMD symtom genom att rätta hållning frågor .
5 .
Stretcha musklerna längs din nacke , axlar och käken genom lätt motion före och efter bär munnen vakt och efter varje 20 minuter av datoranvändning .
6 .
Prata iklädd munnen vakt . Många nya bärare har svårt att acceptera munskydd närvaro i munnen och kan sluta bära det eller oavsiktligt bort den när du sover-speciellt om munskydd skall bäras under dagen . Att lära sig att tala effektivt med vakten i inte bara gör det lättare för kroppen att acceptera det , utan också hjälper dig att slappna av , eftersom vakten positioner din käke i en mer avslappnad position .
7 .

Använd is eller varm förpackningar och anti-inflammation läkemedel för att minska inflammation i TMD eller motion i samband med muskel och senor inflammation .


Previous:nothing Next:hur man ska behandla tuggummi smärta

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar händer att skala?
 • Omron hem-711acn2 instruktioner
 • Hur man förbereder en IUI & chanser öka
 • vad är skillnaden mellan DuoDERM & exuderm?
 • kokosolja som ersättning för schampo
 • barn och vattenförbrukning
 • första svininfluensan
 • hur man fixar dentala faner problem
 • hur man rengör löständer med protesen penslar
 • hur man kan bli av Cankerskav
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com