hur man väljer tandkräm

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-04
Att välja en tandkräm kan vara så enkelt som att välja en försäljning för den lägsta kostnaden , eller kanske du är typen som går efter det senaste och nyaste objekt . I vilket fall har du förmodligen inte skulle läsa den här artikeln . Men det finns många människor som är intresserade av detaljer såsom ingredienser , resultat , kostnad per uns och smak . Det beror på om du behöver en blekmedel , en formel för känsliga tänder eller kanske en rolig smak för att locka ett barn att hålla borstning . Det är en fråga som vi verkar tänka i några sekunder på morgonen och kvällen och sedan glömma bort för resten av dagen .
1 .
Så vad kan man förvänta sig att hitta i en tub med tandkräm ? Generellt finns det ett slipande av något slag . Kiseldioxid är det vanliga valet , som , när torkade , är samma ämne som kallas torkmedel som finns i små paket för att hålla saker torra . Det är en klar gel som vanligen används i gel pastor samt vit pasta . Det finns några förtjockningsmedel för att hålla den på din pensel , några rengöringsmedel för att bryta ner fet film kvar från livsmedel, vissa aromer att dölja smaken av gamla matrester , till viss vattenavhärdare hjälpa tvättmedel fungera bättre , och vissa sötningsmedel till göra den mer välsmakande på tungan .
2 .
Natriumfluorid är en vit kristall som används för att hålla tandemaljen hårt. Det minskar möjligheten för bakterierna att producera syror och remineralizes tandytan redan angripet av syra . Det är en kontroversiell oorganiskt ämne som också används i insekts-och träskyddsmedel och är faktiskt inte används i de flesta länder . Förstå lite mer om denna tillsats kan få dig att överväga om du vill lägga den i munnen .
3 .
Hänsyn är användningen av natriumlaurilsulfat som ett ytaktivt eller skummande åtgärder . Det fungerar mycket bra i att orsaka ett skummande åtgärder , men det är irriterande för huden och kan orsaka munsår och kan störa din mage vid förtäring . Men om du är en allmänt frisk vuxen bör tandkräm skum tolereras bra . Men om du letar efter en produkt utan denna ingrediens-kanske dina barn suga på deras tandborstar eller om du har ont i munnen-check avsnittet Resurser nedan för tandkräm utan det
4
.
Kanske du letar efter en pasta som hjälper känslighet mot tand . Det finns två stora ingredienser som används idag . En är strontiumklorid , som efter en tid , faktiskt pluggar hålen i tanden dentinet som tillåter kall luft eller syror att tränga in på nerverna , eller kaliumnitrat , som hjälper till att lugna nerverna. Det finns många märken marknadsförs som bra för känsliga tänder .
5 .
Flavor är en stor fråga för många människor . Crest , till exempel , har den starkaste mintsmak i " extrema växtbaserade mint " preparat . Det finns massor av mindre , mindre kända produkter som kan konkurrera Crest i sitt mintiness .


Previous:nothing Next:hur tandtråd med hängslen

Relaterade artiklar


 • ideal kroppsvikt för barn
 • bröst röntgen teknik
 • hur man beräknar min trimestern
 • rättsmedel för hälsporre
 • vad är klinisk barnpsykologi?
 • onlineapotek bedrägeri förordningar
 • idealvikt diagram för barn
 • hur värme gjutna skor skär
 • hur man kan stoppa cravings för alkohol
 • hur man köper stärkelse tandpetare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com