hur du tar bort kaffefläckar från tänderna

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-08-24
Ta bort kaffefläckar från tänderna är lite av en utmaning. Jag skulle vilja säga att du kan ta bort kaffefläckar från tänderna genom att helt enkelt gnugga dem med en jordgubbe eller en citron som några hävdar denna lösning fungerar, men denna metod kan bara vitare tänder till en viss grad . Envisa kaffefläckar behöver en mer intensiv behandling . Dessutom skulle jag föreslå inte du använder jordgubbar eller citroner att bleka tänderna med eftersom syrahalten i dessa frukter har fått veta att skada tandemaljen . . Prova en av tandblekning metoder som anges nedan

Hur man tar bort kaffefläckar från tänder , av Grace Covelli


1 .
Har dina tänder vit med en ProfessionalThe mest effektiva tandblekning Systemet är en som en professionell utför på ett kontor . Denna metod använder en gel väteperoxid eller lösning som läggs i en tandskena och aktiveras av en lampa eller en laser . Beroende på vilken blekning system , blekning resultat kan synas i så lite som tjugo minuter .
2 .
bleka dina tänder med hjälp av en Blekning KitIf du inte råd att ha dina tänder vit professionellt , eller om du bara vill hellre göra det själv , kanske du vill köpa en av de många tillgängliga tandblekning kit som säljs i Drug Stores . Några av dessa kit kommer med en leverans av whitening strips , andra kommer med en tandskena du fyller med gel och bära över dina tänder under en tid . Dessa paket gör vitare tänder , men i mycket mindre grad än om du hade dem blekt av en professionell .
3 .
borsta tänderna med natriumbikarbonat och ToothpasteMany människor hävdar att de har framgång med ta bort kaffefläckar från tänderna med hjälp av natriumbikarbonat. Helt enkelt doppa en tandborste som har tandkräm på den i några natriumbikarbonat och borsta tänderna . Natriumbikarbonat är något slipmedel , så om du inte använder den , inte borsta tänderna med den mer än två gånger i veckan , använda en tandborste som har mjuka borst , och borsta försiktigt . Jag skulle också avstå från att använda natriumbikarbonat att borsta tänderna med löpande . Vissa människor lägga lite väteperoxid till mixen , men jag rekommenderar inte att göra så som väteperoxid kan vara giftiga , du måste verkligen hur man använder väteperoxid säkert
4

Använd en over-the-Counter Munvatten att bleka TeethThere är munvatten på marknaden som är utformade för att ta bort ytan fläckar från tänderna . Med regelbunden användning , bör dina tänder ser vitare .
5 .
vitare tänder med FoodIf du verkligen vill hålla det grundläggande , kan du arbeta med Moder Natur att bleka tänderna . Kaffefläckar inte kommer att försvinna med denna metod , men dina tänder ska se lite vitare efter gnugga dem med den vita sidan av ett apelsinskal , eller efter att ha ätit en krispig äpple eller morot .

tips och varningar


 • Natriumbikarbonat är slitande , så inte använda den för längre tid .
 • Om du är gravid eller ammar , få din läkares godkännande innan du använder någon tandblekning system .


 • Previous:nothing Next:hur man gör proteser steg för steg

  Relaterade artiklar


 • hur man rengör en elektrisk tandborste
 • hur man gör tandkräm
 • hur man kan förlänga försäkringen skolhälsovården
 • orsakerna till ett öga fästing
 • hur man hittar en klimakteriet specialist
 • fitness tips för en kvinna
 • metoderna för att skydda testiklarna
 • hur vi ska förstå synundersökning
 • hur du tar bort en fast tungan från en frusen yta
 • hur man kan jämföra harts och keramiska skalfasader
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com