hur du ställer in en tand fack

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-10-22
En tandläkare facket är inrättat i enlighet med dentala förfarande som skall utföras . På varje bricka är de instrument , verktyg och förnödenheter tandläkaren kommer att använda för att utföra varje behandling . Facket kan ta allt från en upptäcktsresande och några kompress för en enkel examen, eller vara ganska omfattande för en mer komplicerad procedur . I vilket fall , se till att tandläkare facket har allt tillgängligt att tandläkaren behov , är mycket viktigt

Du behöver : .
fack
Papperskassettinställning .
Dentala instrument.
Dental Supplies .
Desinfektionsmedel.
Handduk.
Handskar.
Mask .


1 .
Sätt ett par handskar , en läkare mask , en kopp med munvatten , vävnad och en haklapp och kedja på varje tand facket . Detta är en standard installation oberoende av förfarandet . Varje bricka bör också ha en hög med gasväv och några tandtråd . Om förfarandet kommer att kräva en omfattande tandvård , bör tandvården facket har också en spruta och bedövning med bedövande pasta . Det bör också finnas en borr och lämplig borr .
2 .
Inrätta ett fack för en rengöring genom att börja med en bit papper bricka . Rengöringen facket bör göra en upptäcktsresande, scalers , en Perio sond , kompress, tandtråd , Prophy pasta och en profylak instrument . Den tandvård magasinet för rengöring kan också bära filmen för tänderna xrays som ibland xrays tas samtidigt tänderna är rengjorda .
3 .
se till att sätta intryck material med rätt kvadrant facket på dentala facket när du ställer in för en krona och bro . Tillsammans med standarden Explorer som du kommer att behöva en sladd och en sladd förpackning instrument . Intrycket tas efter tanden är förberedd för kronan . Det är mycket bättre att ha allt setup i förväg så att du inte behöver gå söka efter någonting . När intryck tas , ett självhäftande tillfälligt kommer att göras , så glöm inte akryl .
4 .
sätta ett par av dentala tång på dentala facket när man bygger upp för en extraktion . Detta förfarande kommer att kräva extra narkos så ha den redo . Massor av gasväv används när en tand extraheras så se till att lådan är nära . Den enda andra instrument som behövs på en extraktion tandvård facket är en standard utforskare .
5 .
Glöm inte skuggan av när du ställer in en sammansatt facket . Den vita fyllningsmaterial måste vara anpassat till den omgivande tänder , så en färgskala används för att välja rätt färg på komposit . Eftersom en komposit är en fyllnadsmaterial , glöm inte sprutan och den bedövande klistra . Även om kaviteten är grund , kan tandläkaren behöver inte för att bedöva patienten . Men har den klar i alla fall .

tips och varningar


 • alltid dubbelkolla din tandläkare facket se till att det innehåller allt tandläkaren behov . Precis i mitten av ett förfarande är inte när du vill upptäcka att du glömt ett viktigt verktyg .
 • Efter varje förfarande facket måste tömmas , besprutas ner med en stark desinfektionsmedel torkas , och sändes torr för att säkerställa maximal desinfektion av alla bakterier . Se till att dubbla handskar vid städning brickor som antingen har blod på dem eller om de instrument som facket bedriver . Alltid skydda dig från andra människors blod för att inte minskar i blodburna sjukdomar .


 • Previous:nothing Next:hur man ersätta en saknad tand

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar en tandläkare i Idaho
 • hur man rengör runt dentala implantat
 • pediatriska robotkirurgi
 • hur man hittar en tandläkare i Missouri
 • hur man ska äta för friskare tänder
 • klitoris infektioner
 • vad är ansvarig för ärftliga egenskaper?
 • hur man kan undvika livsmedel som färgas tänder
 • problem med mjukt vatten
 • hur du ställer in en tand fack
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com