hur man ersätta en saknad tand

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-10-22
Det finns flera skäl till att en person borde ersätta en saknad tand . De flesta människor vill ha ett vackert leende . I sin tur är de bekymrade över friska tänder . Dessutom kan en saknad tand påverka förmågan att tugga eller tala ordentligt . Lyckligtvis finns det olika sätt att ersätta en saknad tand , och de flesta förfaranden avslutas under en kort period

Du behöver : .
Bridge
Implantatet.
Protes .
Tandläkare.


1 .
Besök din tandläkare och bestämma den bästa lösningen. Det finns många tandersättning alternativ . Kontakta din tandläkare och diskutera dina alternativ . De kommer sannolikt att ge detaljerad information om varje byte alternativ , och att synliggöra fördelarna och nackdelarna med varje metod .
2 .
Välj det bästa betalningssätt . Tandingrepp är kostsamma . Och tyvärr , betalar tandvårdsförsäkringen sällan de totala kostnaderna. De flesta tandläkare är beredda att arbeta fram en ersättningar.
3 .
Tänk en permanent fast bro ersättning . En tandersättning alternativ är den fasta bron . Detta permanent förfarande som fäster ersätta tanden till den naturliga tänder med cement . För att metoden ska fungera måste du friskt tandkött och vävnader . Ta hand om bron och det kommer att senaste 15 åren .
4 .
ersätta en saknad tand med ett tandimplantat . Implantat är också permanenta strukturer som är perfekta för alla saknade en tand eller flera tänder . Muntlig kirurger och periodontists arbeta normalt förfarande . Dessa läkare borra ett hål i övre eller undre käken och bifoga implantatet . I genomsnitt tar det mellan tre och nio månader att läka från ett tandimplantat förfarande .
5 .
Använd en avtagbar protes . Om du inte vill ha en permanent lösning , anser en avtagbar protes . Detta är det billigaste alternativet. Det tar dock längre tid att tillverka en protes . Mellan intryck och beslag kan det ta en månad att slutföra protesen .


Previous:nothing Next:hur man använder en oral b triumf

Relaterade artiklar


 • aktiviteter för flickscouter mot rökning
 • hur man köper stärkelse tandpetare
 • Hur konverterar jag steg på en stegräknare ?
 • Så här åtgärdar ett överbett
 • hur höga klackar under graviditeten
 • hur man kan öka mjölkproduktionen när man pumpar
 • metoderna för att skydda testiklarna
 • Hur man överlever en lång tandläkartid
 • hur man får vitare tänder under 10 kronor!
 • fördelarna med alkoholen handtvål
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com