hur man hittar glasögon som omfattas av Medi-Cal

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-04-24
Om du är en av mottagarna av tjänsterna synvård erbjuds av Kalifornien Medical Assistance Programme ( Medi- Cal ) , processen med att hitta glasögon är ganska enkelt . Efter beslut fattas om berättigande och att hitta ett deltagande ögonläkare , måste du arbeta med din läkare att avgöra om du behöver glasögon och vad recept du behöver. Att hitta ställen att välja ramar och får ett nytt recept fyllt handlar om att hitta en godtagbar tillhandahållare från Kaliforniens Medi- Cal webbplatsen , men du kanske måste gå längre än ditt eget öga läkarmottagningen för att välja nya glasögon .

Du behöver :
Medi- Cal Fördelar Identification Card
. Tillgång till Kaliforniens Department of Health Care Services hemsida .


1 .
reda på om du är medlem i grupperna är berättigade till vision tjänster enligt Medi- Cal ändringar från 2009 . Du måste vara 20-år gamla eller yngre med full Medi- Cal tjänster , med hemvist i vissa vårdhem eller en gravid kvinna vars läkare kan intyga att inte ha visionen tjänster kommer att skada det ofödda barnet.
2 .
Besök en optiker eller ögonläkare anges som en leverantör i Medi- Cal program för att inleda process för att skaffa glasögon som omfattas av Medi- Cal . Enligt planens krav , måste läkaren bestämma att glasögon är medicinskt nödvändiga . Hitta ett deltagande läkare på Kaliforniens Department of Health Care Services "Hitta en Vision Care doktor " webbsida , och ta med din Fördelar id-kort med dig om mötet.
3 .
Välj par glasögonbågar från den optiska apotek i ditt öga läkarmottagningen om det finns någon . Om ditt öga läkaren inte har ramar i hans eller hennes kontor , kan du ta din monokel recept till en annan optiker , ögonläkare eller optiker med en monokel apotek att välja bilder och har dina glasögon gjort .


Previous:nothing Next:Definitionen av laryngoskopet

Relaterade artiklar


 • hur man hittar glasögon som omfattas av Medi-Cal
 • teknik och för tidig spädbarnsvård
 • zap löss behandling
 • hur äldreomsorg och den svaga
 • post mastektomi smärta i bröstkorgen
 • Definitionen av laryngoskopet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com