Vad händer under sport physicals?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-05-13
En pre-deltagande idrott fysiska är en fullständig fysisk undersökning av en idrottsman före henne att delta i en sport. Undersökningen utförs vanligen på en läkarmottagning eller på plats i skolorna. Syftet är att skärmen oavsett historia, symtom eller fysiska bevis som kan ha en negativ inverkan på hälsan hos idrottare och hennes förmåga att idrotta

Förberedelser

Enligt Dr Kelvin Brown, en lång tid läkare, många potentiella idrottsmän och deras familjer inte ta den sport fysisk lika stort allvar som de borde. Vid ankomsten till kliniken, är alla patienter fylla i sin sjukdomshistoria och familj sektioner historia så grundligt som möjligt. Brown anger att sjukdomshistoria del är lika viktig som den fysiska själv, eftersom det ger sammanhang som att rensa eller inte rensa idrottsman att spela.

Fysisk testet

Behandlande läkare kommer att se över pappersarbetet och starta fysisk undersökning. Vitala kontrolleras med betoning på puls, rytm och den potentiella förekomsten av blåsljud. Blodtrycket tas också , liksom längd och vikt mätningar. Resten av tentan fokuserar på lungor och buk , samt muskel- och nervsystem analys system . Män ibland kan kontrolleras för bråck .

Tentamen clearance

Om en idrottare skulle misslyckas sin examen , kan det innebära att han behöver ytterligare utvärdering innan vi slutgiltigt klartecken att delta i friidrott . Några omständigheter som kan motivera ytterligare tester innehålla en släkthistoria av plötslig hjärtdöd före 50 års ålder , betydande andfåddhet , svimning , bröstsmärtor eller svår astma . Andra röda flaggor kan innefatta en aktiv infektion, symtomgivande bråck, hudutslag, anmärkningsvärt högt blodtryck, total dålig hälsa eller muskuloskeletala tillstånd eller skada.

Resonemang

En sport fysisk främjar säkerhet för unga idrottare. Eftersom de är obligatoriska de är ofta de första och enda möte dessa barn har med den medicinska professionen, att betona deras vikt. "Fler och fler unga idrottare plötsligt dör på grund av hjärtsjukdom, säger Brown. "Det finns också ett ökat antal kroniska sjukdomar som fetma, högt blodtryck, diabetes och högt kolesterol bland dagens ungdomar. "

Platser

En sport fysisk kan erhållas på kontoret av en barnläkare eller husläkare läkare. Retail kliniker och ibland skolor inbjuder särskilda läkare för att utföra dem för deras hela atletiska elevkår, vanligtvis på hösten. Ibland Det finns hälsomässor där låg kostnad eller gratis prov erbjuds till allmänheten.

Records

Idag är resultaten digitaliseras och göras elektroniskt. Detta tekniska framsteg gör för enkel åtkomst i händelse av en nödsituation eller om de måste delas med andra vårdgivare.

Previous:nothing Next:Vad är orsaken till smärta under höger skulderblad ?

Relaterade artiklar


 • hur man hittar glasögon som omfattas av Medi-Cal
 • zap löss behandling
 • Vad är orsaken till smärta under höger skulderblad ?
 • hur man kan gå försäkringsgrupp hälsa
 • hur äldreomsorg och den svaga
 • det Integumentary system i kroppen
 • post mastektomi smärta i bröstkorgen
 • hur man kan öka ansiktshår
 • Vilka är farorna med klubbor ?
 • teknik och för tidig spädbarnsvård
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com